Hasta iyileşti

Güncelleme Tarihi:

Hasta iyileşti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2012 00:00

By-pass’tan 1 ay sonra takımın başına geçen Kılıç, Göztepe’yi bitkisel hayattan kurtardı

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK hedefiyle girdiği sezonda, ilk yarının neredeyse tamamını düşme hattında geçiren Göztepe, iki ay önce kalp krizi geçirip, by-pass ameliyatı olmasına rağmen takımın başına dönen Teknik Direktör Kemal Kılıç’la birlikte ayağa kalktı. Buz gibi hava ve berbat zemine rağmen Tavşanlı’da 1-0 kazanarak puanını 18’e çıkaran sarı-kırmızılılar, gözünü yine üst sıralara dikti. Kendisiyle aynı rahatsızlığı geçirenler uzun süre evden çıkamazken, kısa sürede yedek kulübesine dönen Kılıç, “Kaybedenler vazgeçenlerdir. Biz vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz” dedi.

BAŞKAN İmam Altınbaş’la bugün İstanbul’da yapacağı toplantıda takımdan gidecekler ve alınmasını istediği isimlerle ilgili rapor sunacağını belirten Kılıç, “Sekiz maçta iki gol atmış bir takım devraldık. Biz geldikten sonra dokuz maçta 13 puan topladık ama sadece 9 gol atabildik. Başta hücumu bölgesi olmak üzere her mevkiyi takviye etmek istiyoruz” diye konuştu. Göz-Göz, beş günlük iznin ardından 29 Aralık’ta, Belek Kaya Otel’de toplanacak.

Haberin Devamı

Şamil yerini buldu

2 sezondur orta sahada forma giydiği Göztepe’de ilk kez Kemal Kılıç tarafından sağ bekte denenen Şamil, 11’in değişilmez ismi oldu. Tecrübeli futbolcu, Tavşanlı maçına takım kaptanı olarak çıktı.

Güle güle Fransız

GÖZTEPE’de ilk yolcu, Fransız santfror Bedi Buval olacak. Sezon başında bonservisine 350 bin euro ödenen, üç yıllık 1 milyon 400 bin euroluk kontrata imza atan tecrübeli futbolcunun menajerinden kulüp bulması istendi. Teknik Direktör Kemal Kılıç, tatil için İzmir’den ayrılan Buval’in kulüp bulamayıp, dönmesi durumunda da takımla antrenmanlara alınmayacağını açıkladı. Göz-Göz’de Ahmet, Volkan ve Fatih Doğan kendileri ayrılmak isterken, Rodrigues, Aytek, İbrahim, Yasin, Kazım da topun ağzında.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!