Hasta çocuklara kanat gerdiler

Güncelleme Tarihi:

Hasta çocuklara kanat gerdiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2013 00:00

EGE Genç İşadamları Derneği (EGİAD), bu yılki kuruluş gecesi etkinliklerini büyük bir sosyal sorumluluk projesine aktarma kararı aldı.

Haberin Devamı

23. yılı geride bırakan EGİAD, 27 Nisan’da düzenleyeceği “Bizim Çocuklarımız Yardım Gecesi” organizasyonu ile sağlığını kaybetmiş çocuklara umut olacak. Ünlüler Orkestrası’nın sahne alacağı gecenin geliri, Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı’na aktarılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, bir toplumun geleceğinde en önemli role sahip çocukların, sağlıklı bir gelecek umudunun kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti. Çocuklar için yapılacak organizasyonun İzmir’de büyük ses getireceğine olan inancının tam olduğunu belirten Kaya, “Yemekli olarak düzenlenen geceye tüm yardımseverlerimizi davet ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yapacağımız yardımlar bizleri daha doğru ve dayanışma içinde bir toplum haline getirecek” dedi.

Haberin Devamı

Hasta çocuklara kanat gerdiler

Orkestrada kimler var

EGİAD’ın Bizim Çocuklarımız Gecesi’nde sahne alacak olan grup Ünlüler Orkestrası olacak. Grup üyeleri arasında Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın, Harun Kolçak, Hazım Körmükçü, Sibel Alaş, Reyhan Karaca, Asım Ekren’in de yer aldığı Ünlüler Orkestrası -“Extra Orchestra”, organizasyon kapsamında 27 Nisan Cumartesi gecesi İzmir Arena’da sahne alacak. Bas gitarda Harun Kolçak, kemanda Ferda Anıl Yarkın, kabak kemanede Reyhan Karaca, gitarda Metin Özülkü, davulda Asım Ekren, perküsyonda Hazım Körmükçü ve klavyede Feyyaz Kuruş’tan oluşan orkestra, gösterisinde “Üzülme”, “Sevdik Sevdalandık”, “Oyalama Beni” ve “Gir Kanıma” gibi pop müzikte akıllarda yer etmiş eserleri seslendirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!