Hanzade ile Görkem evlendi

Güncelleme Tarihi:

Hanzade ile Görkem evlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2015 01:39

ŞANLI İlaç Sanayi yöneticilerinden- Rotaryen Hanzade Tanyalçın ile 'Allaçatı' toptan ve perakende gıda mağazalarının sahibi Görkem Gökşin, Hilton İzmir Oteli'nde gerçekleşen törenle yaşamlarını birleştirdi.

Haberin Devamı



Üç yıl önce Uluslararası Genç Girişimciler Derneği'nde (JCI) tanışan, arkadaşlıklarının, geçen zaman içinde aşka dönüşmesiyle evlilik kararı alan çiftin tanıklıklarını Güröz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Soner Tırış, Tanık Otel sahiplerinden Reha Tanık üstlendi. Nikah memurunun sorusuna coşkuyla "Evet" diyen çift, Vakko imzalı gelinlik ve Damat Tween imzalı damatlığıyla göz kamaştırdı.
Damadın babası İşadamı Mehmet Tanyalçın ile anesi Şanlı İlaç Sanayi ortaklarından Begüm Şanlı, gelinin babası eğitimci- tiyatro yönetmeni Murat Al Gökşin ve annesi emekli sağlıkçı Semra Gökşin, çocuklarının çok özel günlerinde yanlarında olan konukları karşılayarak tebrikleri kabul etti. Çift, balayı tatili için Amsterdam ve Prag'ı tercih etti. Hanzade ve Görkem Gökşin çiftinin özel günü Jolie Davet Organizasyon'un tasarımı ile daha çekici bir hale geldi. Düğün ve nikaha yaklaşık 450 davetli katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!