Haber Hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber Hattı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 28, 2007 03:28

Haberin Devamı

Şantaj çetesine darbe

Denizli’de eşcinsel olduğu önesürülen bir kişinin ihbarı üzerine yakalanan 8 kişilik şebekenin 2 üyesi tutuklandı. Çetenin, zengin kişilerin uygunsuz görüntülerini çekerek şantaj yaptıkları belirlendi.

DENÄ°ZLİ’de zenginlerin görüntülerini çekip ÅŸantaj yaptıkları iddia edilen 8 kiÅŸilik ÅŸebekenin yakalanan 2 üyesi tutuklandı. EÅŸcinsel olduÄŸu ileri sürülen K.B. (30), daha önce birlikte olduÄŸu O.D. (26), M.Ãœ. (27), G.Ç. (33), M.S. (35), S.G. (40), G.S. (22) ve H.H.G. (36) ile S.K.’nın (35) kendisini ölümle tehdit ettiÄŸini, ÅŸantaj yaptıklarını ileri sürerek, jandarmaya baÅŸvurdu. K.B., cinsel iliÅŸkiye girdiÄŸi H.S. (70) ve C.G.’nin (60), görüntülerini gizlice kamerayla kaydederek çeteye verdiÄŸini, çete üyelerinin ÅŸimdi bu görüntüleri internette yayınlayacaklarını söyleyip 250 bin YTL para istediklerini söyledi.ÂRamazan ÇETÄ°N / DENÄ°ZLÄ°, (DHA)Ä°KÄ° KİŞİ YAKALANDIÇalışma baÅŸlatan jandarma ekipleri, zanlıların, zengin kiÅŸilerin cinsel istismara yönelik görüntülerini çektikleri, daha sonra bunları ÅŸantaj amaçlı kullandıkları, baskı, ÅŸiddet, tehdit, hırsızlık ve gasp suçlarını iÅŸlediklerini belirledi. Åžebeke üyelerinin evlerine düzenlenen operasyonda, ÅŸebeke lideri olduÄŸu ileri sürülen O.D. ve M.Ãœ. yakalandı. Ev ve iÅŸyerlerinde yapılan aramada av tüfeÄŸi, ÅŸantaj için kullanıldığı sanılan CD, kama, iki kar maskesi ve eldivenler ele geçirildi. Ä°ki zanlı, tutuklandı, S.G.’nin baÅŸka bir suçtan tutuklu olduÄŸu belirlendi. Jandarma, diÄŸer 5 zanlıyı arıyor.

Haksız kazanca belediye engeliMİLAS’ta salı günleri kurulan pazarda, başkalarına yüksek fiyatla kiralanan tezgah yerleri, sahiplerinden alındı. Başkan Fevzi Topuz, kamu malını kullanarak havadan para kazanan kişilere izin vermeyeceklerini belirtirek, "Pazardaki tezgah yerlerini kendileri kullanmayıp, yüksek fiyatlarla başkalarına kiraladıklarını belirlediğimiz 23 kişinin haklarını aldık. Belediyeye günlük 10 YTL verirken, kendilerinin 100-150 YTL kira aldıklarını öğrendik" dedi. Oktay ÇAYIRLI, (DHA)DOSYALARI KABARIKá Şebeke üyelerinin geçen aralık ayında Baklan’ın Konak Beldesi’nde Mustafa Akkuş ve Hacer Akkuş’un evine silahlı ve kar maskeli halde girerek 30 bin YTL, 20 bin dolar, 20 bin euro, 6 bin İsviçre frangı ve 100 bin YTL’lik hamiline yazılmış çeklerinin gasp edilmesi olayını gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Zanlıların, geçen mart ayında Antalya’nın Kemer İlçesi’ne bağlı Göynük Beldesi’nde bir işyerinden üç bilgisayar ve 10 bin YTL paranın çalınması, nisan ayında Denizli’nin Acıpayam İlçesi’ne bağlı Alçı Köyü’nde demir doğrama atölyesinden oksijen kaynağı makinesinin çalınması, aynı tarihte aynı köyde bir akaryakıt istasyonunun çelik kasasının oksijen kaynağıyla açılarak kredi kartlarının çalınması, mayıs ayında Denizli’nin Gümüşler Beldesi’nde bir kamyonetin çalınması olayını gerçekleştirdikleri de belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!