Gündemden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Gündemden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2010 21:41

Haberin Devamı

Şarapları çalanlar kaçamadıizmir’de, S.E.’ye sahte çek verip karşılığında 550 bin TL değerindeki iki TIR dolusu şarapla ortadan kaybolan T.Y.A. ve C.A., polisin takibi sonucu yakalandı. İki zanlı adliyedeizmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne iki ay önce başvuran S.E., iki TIR dolusu 550 bin TL değerindeki şarabı sattığı kişilerden aldığı çeklerin karşılıksız çıktığını bildirdi. Takip başlatan ekipler, depoya yaptığı baskında iki TIR dolusu şarabı ele geçirdi, T.Y.A. (39) ve C.A.’yı (48) yakaladı. İki zanlı, adliyeye sevkedildi.

Urla’da 35 kaçak yakalandıizmir Urla’da kaçak yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen 13’ü çocuk 35 kaçak yakalandı. Bir ihbarı değerlendiren ilçe Asayiş Ekipleri, Yaka Mahallesi eski Çeşme yolunda 34 FCR 42 plakalı kamyonda yabancı uyruklu kişilerin olduğunu ihbar etti. Belirtilen adrese giden ekipler istanbul Aksaray’dan kamyona binen 13’ü çocuk 5’i Türk, Fiistin, ırak ve Burma uyruklu toplam 35 kişinin pasaportsuz olduğunu ve ilegal yollarla yurt dışına kaçacaklarını tespit etti. Kaçaklar sınırdışı edilmek üzere Kamyon şoförü Ç.İ., mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Baba oğulu kaza ayırdıRamazan ÇETİN / (DHA)

DENİZLİ’de tüp geçit girişinde bir elektrikli bisiklet ile Karayolları’na ait kamyon çarpıştı. Bisikleti kullananan Kemal Kardaş (41) yaralanırken, kafasından kamyon tekeri geçen, oğlu Mehmet Akif Kardaş (9) hayatını kaybetti. Feci kaza, Denizli- Acıpayam Karayolu’ndaki Kayhan Tüp Geçidi girişinde meydana geldi. Zeki Doğan’ın (35) kullandığı Karayolları’na ait kamyona aynı yönde seyreden Kemal Kardaş’ın idaresindeki, arkasında oğlu Mehmet Akif Kardaş’ın bulunduğu elektrikli bisiklet yandan çarptı. Kontrolden çıkan bisikletin kamyonun yakıt tankına çarpıp altına sürüklendiği feci kazada, sürücü Kemal Kardaş ile oğlu Mehmet Akif Kardaş yola savruldu. Yaralı sürücü Kardaş olay yerine gelen ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken, kafasından kamyon tekeri geçen oğlu Mehmet Akif Kardaş olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Bomba yalanı ile dolandırdıizmir Bornova’da oturan Can Şencan, kendisini cep telefonuyla arayıp başkomiser olarak tanıtan bir kişi tarafından, cep telefonuna bomba bağlanıyor diye 6 bin liralık kontör yüklettiğini ve bu kişi tarafından dolandırıldığını söyledi. Şencan, arayan kişinin cep telefonuna bomba bağlanıyor diye bunu önlemek için 30 ayrı cep telefonu numurası verdiğini ve bu numaralara 6 bin liralık kontör gönderdiğini belirtip şikayetçi oldu.

Sahte paraya 3 tutuklamaizmir Urla’da sahte parayla ayışveriş yapan üç kişi tutuklandı. Polise başvuran Gülşen Yürük, işyerine gelen üç kişinin yaptıkları alışveriş karşılığı verdiği 50 liralık bankotun sahte olduğunu belirtip şikayetçi oldu. Yolları kesen ekipler, 45 SA 0257 plakalı araç ile kaçmak isteyen M.S., T.G., ve Y.A.’yı, yakaladı. Üç kişinin üzerinde yapılan 17 adet sahte 50 liralık bankot daha bulundu. Üç zanlı da tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!