Gündemde Tadic var

Güncelleme Tarihi:

Gündemde Tadic var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 13:54

PTT 1’inci Lig’de geçen sezon oynanan Karşıyaka maçında takım arkadaşı Kerim Avcı ile kavga ettiği gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakılan ve yeni sezon öncesi kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyan Josip Tadic’in affedilmesi gündeme geldi. Teknik direktör Reha Erginer’in yeni sezonda Hırvat golcünün takımda kalması yönünde yönetime rapor verdiği, yönetimin de Tadic’in kalmasına sıcak baktığı öğrenildi. Ancak iyi bir forvet alınması halinde de Hırvat futbolcuyla yolların ayrılabileceği de iddia edildi.

Haberin Devamı

Geçen sezonun devre arasında Avusturya’nın Strum Graz takımından transfer edilen Tadic, 8 maçta forma giyip 1 kez gol sevinci yaşadı. Tadic’in Balikesirspor’la 2018 senesine kadar mukavelesi bulunuyor. Tadic’le birlikte kadro dışı kalan Kerim Avcı ve Yiğit Gökoğlan’ın ise affedilmesi beklenmiyor. İki oyuncunun da tamamen gözden çıkarıldığı, yönetimin Yiğit ve Kerim’e gelen teklifleri değerlendirdiği ifade edildi.

50’NCİ YIL ÇOŞKUSU

Gündemde Tadic var


Balıkesirspor 50’inci yıl kuruluş yıldönümünü dün akşam meşaleli şovla kutladı. Yeşilli Meydanı’nda toplanan taraftarlar alkış ve sloganlarla Alihikmepaşa Meydanı’na yürüdü. Meydanda meşaleler yakarken, "Her zaman her yerde en büyük Bal-Kes" diye tezahürat yapan kırmızı beyazlılar büyük coşku yaşadı. Etkinliğe Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp personeli de katıldı.


BAKMADAN GEÇME!