Gülşen’in İzmir Sevgisi bambaşka

Güncelleme Tarihi:

Gülşen’in İzmir Sevgisi bambaşka
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2013 02:01

İZMİR Kültürpark'ta İzmirli hayranlarıyla buluşan Gülşen, İzmirlileri ve İzmir'i çok sevdiğini yaşlanınca bu kente yerleşeceğini söyledi.

Haberin Devamı

82. Uluslararası İzmir Fuarı kapsamında İZFAŞ tarafından Tansaş sponsorluğunda gerçekleşen Çim Konserleri'nin çarşamba günkü konuğu Gülşen oldu. Konseri izlemek isteyen binlerce hayranı, akşam saatlerinde konser alanında toplanarak boş yer bırakmadı. “Yatcaz Kalkcaz Ordayım” ile programa başlayan ve dansçılarıyla birlikte renkli bir geceye imza atan Gülşen, İzmir'i ve İzmirlileri çok sevdiğini belirterek yaşlandığında İzmir'e yerleşeceğini söyledi.

Gecenin başında güzel sözlerle gönülleri fetheden ve “İzmir'in yeri benim için ayrıdır. Bugün sabaha kadar sizler için şarkı söyleyebilirim” diyen Gülşen'in konseri 1.5 saat sürdü.

Eğlenceli geçen konserin ilerleyen dakikalarında kız kardeşini fuar içerisinde kaybeden Şefika Uzmer isimli bir vatandaş'ın, Gülşen'in ekibine derdini anlatarak kayıp anonsu yaptırma çabaları sonuç vermedi. Kayıp olan ve panik atak rahatsızlığı bulunan kardeşi Hülya Uzmer'e ulaşabilmek için yarım saat boyunca Gülşen'in teknik ekibi ve asistanıyla görüşüp dil döken Şefika Uzmer hüsrana uğradı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!