GSF’den katalog

Güncelleme Tarihi:

GSF’den katalog
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

DOKUZ Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü Moda Giyim Programı öğrencilerinin, tasarımları için katalog hazırlanıyor. Öğrencilerin ödev olarak sundukları ‘‘2000-2001 Prömier Vizyon Trendleri'' adlı çalışmayı beğenen Program Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Fatma Mete, eserlerin katalog haline getirilip, tekstilcilere dağıtılması kararına vardı.

OKUL'da hazırlanan katalogda dört ayrı bölümün öğrencileri görev yaptı. Giyim Programı öğrencilerinden Funda Günaydın, Özde Can Polat, Gözde Yener, Aslı Kızmaz, Didem Saner, Sezen Yurtsever, Tuna Büyükkasap ve Burçin Özbayrak'ın hazırladığı giysileri Grafik ve Heykel Bölümü öğrencileri giyerek kamera karşısına geçti. Fotoğraf Bölümü öğrencileri de çekim aşamasında katkıda bulundu.

TASARIMLARI hazırlayan öğrencilerin kumaş seçiminden dikim aşamasına kadar görev aldığını belirten Yrd. Doç. Dr. Mete, ‘‘Hem arşiv niteliğinde, hem de öğrencilerimizin eserlerini tanıtmak için çok faydalı olacağına inanıyoruz. İlk etapta defilemize gelen Roteks, Sunteks, Minteks, Ginateks, Kuloğlu, Dilek İç Giyim ve Kemas'la çalışma sözü aldık'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!