Göztepe’ye gençlik aşısı

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’ye gençlik aşısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 11:55

PTT 1’inci Lig’de bitime 5 hafta kala play off umutlarını büyük ölçüde yitiren Göztepe artık gençlere sarılacak.

Haberin Devamı

Gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılıların U21 Takımı’nda oynayan golcüler Metin ve Hasan Ali ile sağ bek Mazlum ve kaleci Eren Bilen’i profesyonel yapacağı açıklandı.

Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio’nun da kalan haftalarda A takımda yer alan Salim, İsmail Can, Fatih Kurucuk, Göktuğ, Hakan Barış, İsmail Köse ve Enes’e daha fazla şans vereceği belirtildi. Son oynanan Boluspor maçına yaş ortalaması 30.4 olan bir takımla çıkan Göztepe’de bu oranın düşürüleceği kaydedilirken, Aurelio’nun her hafta en az iki genci oynatacağı ifade edildi.

Aurelio Karşıyaka ve Bolu sınavlarında Salim’i, Samsunspor müsabakasında da İsmail Köse’yi sahaya sürerken, 21 yaşındaki Hakan Barış en çok forma giyen genç futbolcu oldu. Bu sezon pek çok maçta yeterince mücadele etmediği gerekçesiyle tribünlerden eleştiri alan sarı kırmızılı ekibin as takımında 30 yaş ve üzerinde 12 futbolcu bulunuyor. Göztepe’de Serdar Özbayraktar 35, kaleci Atacan 34, Diarra, Gosso ile Cleyton 33, Cemil ile Kerem 32, Vleminckx, Maah ile Emre 31, Özgür ile George da 30 yaşında. Yeni sezonda daha çok koşan ve forması için mücadele eden bir ekip kurmayı planlayan Başkan Mehmet Sepil’in altyapıya daha fazla önem verilmesini ve çevre illerdeki genç yeteneklerin kulübe kazandırılmasını istediği belirtildi.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!