Göztepe toz duman

Güncelleme Tarihi:

Göztepe toz duman
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2011 00:00

Adanaspor’a deplasmanda yenilerek 14. sıraya inen sarı-kırmızılı ekipte taraftarlar kötü gidişe isyan ederken, kulislerde Sakarya maçının Özcan Kızıltan için son şans olacağı, takımın başına Feyyaz Uçar’ın getirilebileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

ADANA deplasmanında 2-0 öne geçtiği kritik maçı 4-3 kayberek üst üste dördüncü mağlubiyetini alan Göztepe’de işler her geçen gün kötüye gidiyor. Sezonun dördüncü haftasında 9 puanla lider olan Adanaspor’un sadece iki puan gerisinde ve beşinci basamakta yer alan sarı-kırmızılı ekip, son beş karşılaşmada bir puanla yetinince 14’üncü sıraya kadar geriledi. Zirveyi Bolu’dan devralan K. Erciyes’in (19), 11 puan gerisinde kalan Göz-Göz’ün taraftarları şampiyonluk hedefinden giderek uzaklaşılmasına isyan ederken, yönetim cephesinde fırtına öncesi sessizlik yaşandığı ifade edildi.

Bıçak kemİğe dayandı

Futbol Direktörü Ali Gültiken’in, taraftarların Adana deplasmanında da istifaya davet ettiği Özcan Kızıltan konusunda hamle yapmak için 13 Kasım Pazar günü İzmir’de oynanacak Sakaryaspor maçını bekleme kararı aldığı bildirildi. Sezon başında Bank Asya 1. Ligi’nde de yola Özcan Kızıltan’la devam edilmesinde ve mevcut kadronun kurulmasında başrolü oynayan Gültiken’in, Sakarya randevusunun da kaybedilmesi halinde teknik adam değişikliği için Başkan İmam Altınbaş’ın kapısını çalacağı belirtildi.

Feyyaz Uçar sesleri

Haberin Devamı

Kulübe yakın çevreler, Kızıltan’la yolların ayrılması halinde yerine Beşiktaş kökenli bir teknik adamın getirilmesine kesin gözüyle bakıyor. Denizlispor’un Güvenç Kurtar’ın istifasından sonra yaptığı teklifi, televizyon yorumculuğu nedeniyle reddeden Feyyaz Uçar’ın adı kulislerde Göztepe’yle anılıyor. Daha önce iki farklı dönemde KSK’yi, bir dönem de Altay’ı çalıştıran Uçar’ın, 2001-02 sezonunda Rıza Çalımbay’ın yardımcısı olarak hizmet ettiği Göztepe’ye gelmeye sıcak bakabileceği öğrenildi.

Kızıltan’la yola devam

GÖZTEPE Futbol Direktörü Ali Gültiken, üç gol attıkları bir deplasmandan yenilgiyle dönmelerinin takım direncinin düşük olduğunu gösterdiğini söyledi. Dört hafta gol atamayan bir takımın, Adanaspor gibi önemli bir rakibin filelerini üç kez havalandırmasının olumlu olduğunu vurgulayan Gültiken, “Ancak kayıpla geçen haftaların yarattığı stres, belli ki takımı etkilemiş. Takım direncimiz çabuk düştü. Bu konuyla ilgili gereken önlemleri Özcan Kızıltan ve ekibi alacaktır. Kızıltan’la yola devam etme konusunda sorunumuz yok. Burada futbolculara da önemli iş düşüyor. Bir an önce toparlanmalıyız” dedi.

Altyapıda duble zafer

Haberin Devamı

ADANASPOR deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçı 4-3 kaybetmenin acısını yaşayan Göztepeliler, aynı gün ezeli rakipleri Karşıyaka önünde Coca-Cola Akademi Ligleri’nde üst üste aldıkları galibiyetlerle teselli buldu. Gürsel Aksel Stadı’ndaki randevuların ilkinde Göztepe U-16 takımı, KSK’yi 2-0 yendi. Bu karşılaşmanın hemen ardından oynanan U-17 derbisinde ise sarı-kırmızılı ekip, yeşil-kırmızılı takıma karşı 3-1’lik üstünlük sağladı. Altyapıda alınan iki derbi galibiyetiyle Göztepeliler için güzel başlayan pazar günü, Adana deplasmanındaki 4-3’lük mağlubiyetle zehir oldu.

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!