Göztepe tatmin etmedi

Güncelleme Tarihi:

Göztepe tatmin etmedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 11:53

 PTT 1’inci Lig’de ikinci yarının ilk maçında daplasmanda haftaya lider oyarak giren Vartaş Elazığspor ile 1-1 berabere kalan Göztepe, oynadığı futbolla tatmin etmedi.

Haberin Devamı

Yeni transferlerden Serkan, Serdar, Kerem ve Gençer’in ilk 11’de görev aldığı sarı kırmızılılar, gol pozisyonuna girmekte oldukça zorlanırken, kalesinde de tehlikeli ataklarla karşı karşıya kaldı. Teknik direktör Metin Diyadin kamuoyunda rakiplerinin dağıldığı yönünde bir algı oluştuğunu belirtirken şöyle dedi:

"Elazığ’ın teknik ekibi ve birçok futbolcusu gitti. Sanki işimiz kolaylaşmış gibi bir durum oluştu. Tam tersi Vartaş Elazığspor bize karşı çok motive olmuş bir takım görüntüsü verdi. Ne olursa olsun deplasmanda lidere karşı oynuyorsunuz."

Takıma kattıkları 4 futbolcuyu ilk defa bir arada oynattıklarına dikkati çeken Metin Diyadin, yeni transferlerin uyum sorunu yaşamadıklarını dile getirdi. İkinci devreye galibiyetle başlayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden deneyimli teknik adam sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Galibiyetle başlamayı ço arzu ederdik ama sonuçta da rakibimizle deplasmanda oynadık. Maçın genelinde net olarak iki takım adına da az sayıda pozisyon vardı. Skoru iki yan top belirledi. Vartaş Elazığspor Halil ile öne geçebilirdi. Son bölümde de bizim yakaladığımız 1-2 pozisyon vardı. Son dakikalarda galibiyet golünü atabilirdik ama sonuç olarak maçın hakkı beraberlikti."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!