Göztepe lige döndü

Güncelleme Tarihi:

Göztepe lige döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 16:27

 ARA transferde son imzayı 1.5 yıllık anlaşma sağlanan Karşıyakalı sağ bek Serkan Kurtuluş’la attıran Göztepe rotayı lige çevirdi.

Haberin Devamı

Devre arasında 8 futbolcuyu gönderip 5 oyuncuyu renklerine bağladıklarını hatırlatan Sportif CEO Barış Güçlü, teknik direktör Metin Diyadin’in tüm isteklerini yerine getirdiklerini belirterek, "Hocamız orta saha, stoper, sağ bek ve forvete takviye istemişti. Bu bölgelere kaliteli isimler monte ettik. Bundan sonra çok fazla transfer konuşulmasını istemiyoruz. Sadece cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Vartaş Elazığspor maçını düşünüyoruz. Transfer dönemi bitinciye kadar bir talep olursa yeni bir durum değerlendirmesi yapabiliriz. Ancak şu anda mevcut kadroyla yola devam etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Brezilyalı orta saha oyuncusu Alanzinho ile ilgili çıkan transfer haberlerini de değerlendiren Barış Güçlü, "Alanzinho için beklemedeyiz" ifadesini kullandı.

Teknik Direktör Metin Diyadin ise alınan 5 futbolcunun da takıma direkt katkı sağlayacak isimler olduğunu ve bu durumun ikinci yarıda elini rahatlatacağını söyledi. Kadroda her bölgede oynatacağı 2 futbolcu olduğunu belirten Diyadin, "Ara transferde aradığınız oyuncuyu bulmak dünyanın en zor işi. Buna rağmen doğru hamleler yaptık. İlk yarıdaki sıkıntıyı yaşamayacağımıza inanıyorum" dedi.

Göztepe devre arasında Manisaspor’dan İsmail Köse, Kasımpaşa’dan Kerem, Medipol Başakşehir’den Gençer, Karşıyaka’dan Serkan ve Vartaş Elazığspor’dan Serdar’la sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Göztepe lige döndü



İKİ GÜNDE ’YAKA’ DEĞİŞTİRDİ

Göztepe’nin Karşıyaka’dan transfer ettiği sağ bek Serkan Kurtuluş iki gün içinde İzmir’in Kuzey yakasından, Güney yakasına geçti. Geçtiğimiz salı günü Karşıyaka’nın Galatasaray ile oynadığıı Ziraat Türkiye Kupası E grubu maçında 90 dakika yeşil kırmızılı formayı giyen genç futbolcu bugün Göztepe formasını sırtına geçirdi. Göztepe ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Serdar ayağının tozuyla ilk idmanına çıktı. Sarı kırmızılılarda şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen oyuncu, "Taraftarımıza layık olacağım" diye konuştu. 



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!