Göztepe hep karavana attı

Güncelleme Tarihi:

Göztepe hep karavana attı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2014 01:38

İki genci geleceğe yatırım amacıyla renklerine bağlayan sarı-kırmızılı yönetim, son yıllarda yıldız adayı olarak bünyesine kattığı pek çok futbolcuda hayal kırıklığı yaşadı.

Haberin Devamı

GÖZTEPE yönetiminin, ara transferin son gününde geleceğe yatırım amacıyla renklerine bağlayıp altyapıda çalışacağını açıkladığı Ersan ve Doğancan, sarı-kırmızılıların geçmişte sonuçsuz kalan transfer hamlelerini akla getirdi. Son yıllarda pek çok genci “Yıldız adayı” olarak bünyesine katan Göz-Göz, bu yatırımlardan beklediği verimi almadı. 2008-09 sezonunda gurbetçi Deniz Yılmaz ve Çağrı Kodalak, 2009-10’da Umut Kaya ve Ahmet Sağlam hayal kırıklığı yaşadı.

2010-11’de Emin Yalın, Burak Uça, Uğur Uğur, Rahman Soyudoğru, 2011-12’de Emre Öztürk, Volkan Ekici, Fuat Onur, 2012-13’te Fatih Doğan, Mustafa Demirci kaybolup giden isimler oldu. Bu dönemde altyapıdan çıkan Anıl, Bulut, Recep, Tahir, Oğuzhan, Tuğrul ve Bahadır birer ikişer kaybolup gitti. Kadroda Tuncay, Göktuğ, Fethi, Doğancan, İsmail Can, Demirhan ve Yoldaş şans bulamazken, formayı kapmayı başaran Furkan, Halil ve Ramazan camianın tesellisi oldu.

Haberin Devamı

Dardanel maçına yasak geliyor

GÖZTEPELİ taraftarların, Gaziosmanpaşa deplasmanının ardından bu hafta Çan’daki Dardanelspor karşılaşmasına gitmelerinin de yasaklanması gündemde. Çan Kaymakamlığı’nın, Çanakkale 18 Mart Stadı bakımda olduğu için pazar günü İbrahim Bodur Stadı’nda oynanacak müsabakaya Göztepe seyircisinin alınmasına sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu konudaki kararın bugün yapılacak İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısında netleşeceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!