Göztepe’de orta saha savaşı

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’de orta saha savaşı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 01:21

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü deplasmanda Gümüşhanespor’la karşılaşacak Göztepe’de orta saha yangın yerine döndü.

Haberin Devamı

Cezası biten Ertuğrul ve Hasan’ın takıma dönmesi, Kocaeli Birlik maçında bu ikilinin yerine oynayan Matteus ile Tolga’nın başarılı performansı Teknik Direktör Metin Diyadin’i kararsız bıraktı. Gümüşhane sınavında orta alanda kime görev vereceğini netleştiremeyen Diyadin, kanatlarda da sıkıntı yaşıyor. Sağda Samed’in formsuzluğu, solda Halil’in sakatlığı nedeniyle alternatif arayışlarına başlayan tecrübeli çalıştırıcının, Halil’in oynamama ihtimaline karşı sola Umut’u hazırladığı belirtildi.

Orta sahanın göbeğinde Hasan’ın yerine Kocaeli Birlik maçında galibiyet golünü atan Tolga’yı oynatması beklenen Diyadin’in, devamlı forma verdiği Ertuğrul’dan ise vazgeçmeyeceği öğrenildi. Samed’i idmanlardaki formuna göre değerlendirecek olan Diyadin’in, Enes’i bu bölgeye yerleştirmesi de ihtimaller arasında. Orta alanda görev yapan Cihan’ın sakatlığının sürdüğünü belirten Diyadin, “Kocaeli Birlik maçında Tolga ve Matteus’un performansları son derece memnun ediciydi. Samed’de fiziksel olarak bir düşüş olduğu doğru. Halil’in ise tedavisi sürüyor. Hafta sonuna kadar kafamdaki şablonu netleştireceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!