Göz-Göz diken üstünde

Güncelleme Tarihi:

Göz-Göz diken üstünde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2011 00:00

Taraftarın tepkisinden çekinen yönetim antrenmana polis çağırırken, idmanlar medyaya kapandı. Gültiken’in Başkan Altınbaş’a rapor vereceği, Sakarya ve Elazığ maçlarının Kızıltan’ın son şansı olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Ligi’nde üst üste 4 maç kaybederek amatör kümeye düştüğü 2006-07 sezonundan sonraki en kötü performansını sergileyen Göztepe’de moraller alt üst oldu. Geçmiş dönemlerde yaşanan taraftar olaylarından çekinen yönetim, İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri’ndeki antrenmanlar için emniyetten güvenlik talep etti. Sarı-kırmızılı ekip çalışmalarını sivil bir polis ekibinin nezaretinde yaparken, Futbol Direktörü Ali Gültiken’in talimatı ile idmanlar hafta boyunca medyaya da kapandı.

Kan kaybı büyük

Adanaspor deplasmanının ardından Teknik Direktör Özcan Kızıltan’la apar topar İstanbul’a giden Gültiken henüz İzmir’e dönmedi. Futbolun tek yetkilisi olan ve transferleri Özcan Kızıltan’la birlikte yaptığı için eleştirilerden nasibini alan Gültiken’in, Başkan İmam Altınbaş’a takımın son durumu hakkında rapor vereceği öğrenildi. Geçen sezon iç sahadaki 17 maçta sadece 6 puan kaybederken bu sezon evinde 4 karşılaşmada 8 puan yitiren sarı-kırmızılı ekipte üst üste İzmir’de oynanacak Sakaryaspor ve Elazığspor randevuları Kızıltan ve ekibinin kaderini belirleyecek.

Ayrılmayı bilirim

Haberin Devamı

“Faydalı olamayacağıma inandığımda görevden ayrılmasını bilirim” diyen Özcan Kızıltan, “İstikrarla başarıya ulaşmayı hedefleyen bir yapıda şu dönemde değişiklik doğru mu yanlış mı olur bilemeyiz. Başkan İmam Altınbaş’la Adana maçı sonrası şahsen görüşmedim. Bu elbette mazeret değil, her şartta çıkışa geçmeliyiz ama sezon başından beri kilit oyuncuların sakatlığından büyük sıkıntı çektik. Son haftalarda kadroyu oluşturmakta bile zorlanıyoruz. Lige verilen arayı iyi değerlendirip üst üste galibiyetlerle yarışa yeniden ortak olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Evren’in hasreti bitiyor

GÖZTEPE’de sakatlığı nedeniyle 5 maçtır formasından uzak kalan Evren, bugün antrenmanlara başlayacak. Evren gibi 5 haftadır oynayamayan Hakan ise takıma önümüzdeki hafta katılacak. Antrenman eksiği bulunan ikilinin Sakaryaspor randevusuna yetişmelerinin zor olduğu bildirildi. Sarı-kırmızılı ekipte sakat Yasin, Idan, Emre ile cezalı Yüksel de Sakaryaspor müsabakasında görev yapamayacak. Fildişi Sahilleri ve Zimbabwe maçları için ülkesinin milli takımına çağrılan Grobler’a izin almak için Güney Afrika Futbol Federasyonu’na yapılan başvuruya henüz yanıt gelmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!