Gönüllüler buluştu

Güncelleme Tarihi:

Gönüllüler buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2010 00:00

34 ortaktan oluşan İZMİR CVB İzmir Convention & Visitors Bureau, katılımcılar için özel bir kokteyl düzenledi. Gecede birlik mesajı veren Geza Dologh, “İzmir’i bir marka haline getirmeliyiz” dedi.

Haberin Devamı

İZMİR’e gönül vermiş 34 ortaktan oluşan İZMİR CVB İzmir Convention & Visitors Bureau (İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu) Fuar Alanında katılımcılara yönelik bir kokteyl düzenledi.

Başkan Geza Dologh, Başkan Yardımcısı Faik Alsaç, Sayman Ertan Koyuncu, Genel Sekreter Leyla Cingöz ile üyeler Haluk Tunçsu, Bülent Tercan, Dilek Araç, Erhan Gölbey, Hande Arslanalp, Levent Demirağlı, Nil Barlas, Rıza Gençay, Özge Uyal Öztürk’ün ev sahipliğinde düzenlenen kokteyl çok sayıda konuğu ağırladı.

İzmir CVB’nin genel amacının İzmir’i yurtdışı ve yurtiçinde tanıtmak ve pazarlamak, İzmir’i kongre, fuar ve incentive destinasyonu olarak dünyada tanınmasını ve takip görmesini sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Dologh, “İzmir’in nitelikli bir turizm metropolü haline gelmesini istiyoruz. İzmir’in Türkiye ve Dünya kongre etkinlikler pazarından hak ettiği payı almasını, İzmir’i bir marka haline gelmesini, bu markayı yüceltmek ve yaymak adına gösterilen her türlü çabayı desteklemek istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!