Gönüllü anneler masal anlatıyor

Güncelleme Tarihi:

Gönüllü anneler masal anlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2015 01:28

Buca Belediyesi’nin, Betontaş Pırlanta Merkezi içerisinde oluşturduğu "Masal Anneleri" bölümü Buca’nın pırlantaları tarafından çok sevildi. Masal Anneleri bölümüne gelen gönüllü annelerin anlattıkları masalları keyifle dinleyen çocuklar, aldıkları birbirinden güzel hediyelerle sayesinde ise çok mutlu oludu.

Haberin Devamı

"Annelerimizi 365 gün şımartıyoruz" sloganıyla hayata geçirilen ve Bucalı annelere haftanın üç günü canlı müzik eşliğinde ücretsiz saç bakımı ve makyaj hizmeti ile sosyolog desteği sağlayan Anneler Kulübü çatısı altında kurulan "Masal Anneleri" bölümünü Buca’nın pırlantaları da çok seviyor. Betontaş Pırlanta Merkezi içindeki "Masal Anneleri" bölümüne gelen gönüllü vatandaşlar burada çocuklara masal anlatıyor, onlarla keyifli zamanlar geçiriyor. Pırlantaların gönüllü anneleri yaptıkları birbirinden güzel el emeği ürünleri de çocuklara armağan ediyor. Masal Annelerinin anlattıkları birbirinden güzel masalları heyecanla izleyen çocuklar, günün sonunda aldıkları hediyeler ile de çok mutlu oluyor.

Gönüllü anneler masal anlatıyor

Haberin Devamı

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya ilçeye kazandırdığı Pırlanta Merkezleri için teşekkür eden gönüllü anne Saniye Ger, çocuklarla zaman geçirmenin çok keyifli olduğunu söyledi.

"Masal Annelerinin" bir diğer gönüllü üyesi Rahime Sucu da Cumhuriyetçi ve laik bir Türk kadını olduğunu ve yeni nesillere doğru yönlendirmek açısından Masal Anneleri bölümünün gönüllüsü olduğunu söyledi. Kendisinin de yakında babaanne olacağını ve burada babaanneliğe hazırlanma fırsatı bulduğunu da sözlerine ekleyen Sucu, başta Belediye Başkanı Levent Piriştina olmaz üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!