Gönderene mobbing davası açarız

Güncelleme Tarihi:

Gönderene mobbing davası açarız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 01:26

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, birilerinin talimatıyla, sürekli müfettiş gönderildiğini bildirdi. Belediyeye bir yılda 140 müfettiş geldiğini vurgulayan çerçioğlu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

Ayak bağı olmayın

“Ayıptır. Ne yapıyorsunuz? Son gelen müfettişler belediyeyle valilik arasında iki saatte bir mekik dokumuş. Ey müfettişler sizin çalışma alanınız belediyedir, valilik değil. Nereden, emir ve talimat alıyorsunuz bilmiyorum. Kimsenin de günahını almıyorum. Ama lütfen ayak bağı olmayın. ‘Seçimlerden önce çamur atarız da bir şeyler olur mu’ beklentisine girmeyin. Daha önce bunlara çok girildi, bunlar eksi yazar. Aynı konuda 5-6 kere müfettiş gönderiyorsunuz. Müfettişleri kim gönderiyorsa onlara mobbing davası açmayı düşünüyoruz, yeter artık.”

Talimat vermesinler

Aydın halkının bunlardan zarar gördüğünü söyleyen Başkan Çerçioğlu, şöyle devam etti:
“Otursunlar, işlerine güçlerine baksınlar. ‘Aydın halkına nasıl hizmet ederiz’ bunları düşünsünler. Müfettişleri ayağına çağırıp talimat vermesinler. Aynı konuda 4-5 kere bilgi, belge istiyorlar. Birincisinde yok bir şey. İkincisinde yok, üçüncüsünde yok. Bizim çalışmalarımızı engellemek için yaptıkları bir takım şık olmayan davranışlar içindeler.”

Haberin Devamı

Ada’da Denizcilik Daire Başkanlığı

Özlem Çerçioğlu, deniz ulaşımının önemli olduğunu belirterek, “Kuşadası’nda Denizcilik Daire Başkanlığı’nı kurduk. Başkan olarak da daha önce Kuşadası Liman Başkanı olan Barış Tarım atandı. Kısa zamanda deniz ulaşımını da hayata geçireceğiz. Ayrıca Kuşadası ve Nazilli’de oluşturulan ofislerde haftanın iki gününü geçireceğim” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!