‘Gıcık oldum’ deyip doktoru dövdüler

Güncelleme Tarihi:

‘Gıcık oldum’ deyip doktoru dövdüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2009 00:00

Kolundaki cam kesiği nedeniyle hastaneye getirilen yaralı genç, “sana gıcık oldum” diyerek tartıştığı doktor Kadir Ünsalan’ı iki arkadaşıyla birlikte darp etti. Doktorun patlayan dudağına üç dikiş atıldı.

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye İlçesi’ndeki çirkin saldırı, Burhaniye Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’nde yaşandı. Kolundaki cam kesiği nedeniyle, arkadaşları T.Ç. (21) ve M.Ç. (22) tarafından acil servise getirilen S.B. (28), tedavi sırasında doktor Kadir Ünsalan ile tartıştı. S.B.’nin koluna dikiş atmak isteyen doktor Ünsalan’a “sana gıcık oldum” demesi üzerine, tartışma kavgaya dönüştü. Aşırı derece alkollü olduğu öğrenilen S.B. ve arkadaşları, tekme tokat saldırdıkları doktor Ünsal’ı darp etti.
Doktor kanlar içinde
Kavga, hastane polisi tarafından ayırıldı. Acilde bekleyen hastaların gözleri önünde kanlar içinde kalan doktor Ünsalan’ın yediği darbelerle dudağı yarıldı. Dudağına üç dikiş atılan ve sağlık kontrolünden geçirilen doktor, saldırganlardan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve sorgularının ardından adliyeye sevk edilen S.B., T.Ç., M.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Şiddetle kınıyoruz

Hastane yönetimi de doktor Kadir Ünsalan’a yapılan saldırıyı kınadı. Başhekim Dr. Mehmet Cüneyt, “Çok üzücü bir olay. Olay adliyeye intikal etti. Güvenlik görevlilerinin kayıtsız kaldığı şeklindeki iddiaları da araştırıyoruz. Olayı şiddetle kınıyoruz” dedi. Sağlık- Sen Şube Başkanı Ömer Seyfettin Çelebi de “Doktorumuz sözlü ve fiil saldırıya maruz kalmıştır. Halkımızdan duyarlı olunmasını bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!