Genç işadamlarına Belçikalı başkan

Güncelleme Tarihi:

Genç işadamlarına Belçikalı başkan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2009 22:38

Haberin Devamı

UŞAK Genç İşadamları Derneği’nin (UGİAD) 9. Olağan Genel Kurulu’nda Belçikalı Balta Orient Firması’nın CEO’su Christophe Vanderbauwhede başkan seçildi. 10 yıldır Uşak’ta yaşayan Belçikalı Vanderbauwhede, başkan seçilmesini “inanılmaz gurur verici” olarak nitelendirdi.

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurula çok sayıda işadamı katıldı. UGİAD Başkanı Mustafa Gündüz, yerel seçimlerde Belediye Meclis üyesi olarak seçilmesinin ardından UGİAD baykanlığına tekrar aday olmadı. Genel kurulda oyçokluğu ile Christophe Vanderbauwhede başkan seçildi. UGİAD Başkanı olan Christophe Vanderbauwhede genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye’de bir sivil toplum örgütü başkanı seçilmenin inanılmaz gurur verici olduğunu söyledi. Yatırım yapmaya devamTürkiye’ye ve Uşak’a ilk olarak 1998 yılında geldiğini daha sonra kısa bir dönem Belçika’ya döndüğünü ifade eden Vanderbauwhede, “Uşak’ın dış dünyada kötü imajı var. Bu imajı düzeltmek için hep birlikte çalışacağız. Yerli ve yabancı yatırımcıları kentimize çekmek için Türk arkadaşlarla gerekli adımları atacağız” dedi. UGİAD Başkanı seçilmesinin Balta yönetimini de çok sevindireceğini ifade eden Vanderbauwhede, “Balta olarak 10 yıl önce Uşak’a yatırım yaptık ve bu yatırımlarımızı 2 yıl önce artırdık. Balta Group olarak Uşak’a yatırım yapmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yeni yönetim

Haberin Devamı

Christophe Vanderbauwhede’nin başkan seçildiği yeni UGİAD yönetimi şu isimlerden oluştu: “Abdullah Acar, Serdar Sağıroğlu, Erol Polat, Uğur Çakmak, Metin Dokur, İ. Cem Akay, Soydan Varol, Tamer Akarca, Kazım Battal, Sabit Nebioğlu, Canan Çoban, Didem Deligönül, Çetin Çekçek, Fatih Kuşdemir.”Genel Kurulda ayrıca Oktay Mersin, Abdullah Acar, Serdar Sağıroğlu, Sabit Nebioğlu, Tamer Akarca, Metin Dokur, Cem Akay ve Soydan Varol, Yüksek İstişare Konseyi’ne seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!