Genç iş adamlarının İzmir buluşması

Güncelleme Tarihi:

Genç iş adamlarının İzmir buluşması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2015 14:08

EGE Bölgesi'nde faaliyet gösteren 6 genç iş adamı derneği tarafından oluşturulan EGİFED, yılın son toplantısını İzmir'de gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Ege Genç İşadamları Derneği ev sahipliğindeki toplantıya, EGİAD, Manisa Akhisar, Nazilli, Balıkesir, Bandırma Genç İşadamları Dernekleri yönetim kurulu üyeleri katıldı. Temel Aycan Şen başkanlığındaki EGİFED yönetimi, toplantı öncesinde Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi - DTO, Ege Bölgesi Sanayi Odası - EBSO ve İzmir Ticaret Odası - İTO Yönetim Kurulu Başkanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
EGİFED Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek başkanları daha sonra EGİAD'da gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına geçti. 2016 iş takvimini belirleyen EGİFED Yönetimi, 2015 değerlendirmesinde bulundu. EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen, Federasyon derneklerinin her birisinin kendi ilinde çok güçlü olduklarına ve önemli projelere imza attığına dikkat çekerek, "Bu yıl boyunca Ege Bölgesi'nde yapılan toplantı ve ziyaretler sonucunda bölge derneklerinin önemli projelere imza attığını gördük. Federasyon olarak, Türkiye çapındaki aktiviteler için derneklerimiz ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu TÜGİK arasında köprü görevi üstlenmekteyiz. Projelerin bölge ve ülke bazında ses getirmesi ve yer bulması için çalışıyoruz, EGİFED'in Türkiye'nin genç ve dinamik iş insanları olarak derneklerimizin, iş dünyası ve ekonomiye katkıları artarak sürecektir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!