Gelin siz de bu çabalara ortak olun

Güncelleme Tarihi:

Gelin siz de bu çabalara ortak olun
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 15:11

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Ticaret Odası, Datça Belediyesi ve gönüllüler el ele verdi. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek açık deniz kış yüzme maratonu, ‘Bu yıl Ege Denizi acı denizi olmasın’ sloganıyla mültecilerin dramına dikkat çekmek için yapılacak.Bir diğer etkinlikte ise Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) da evlerinden uzakta tedavi gören çocukların hayatlarına dokunmak ve yüzlerinde bir gülümseme yaratabilmek için Antalya’da 6 Mart Pazar günü ‘KAÇUV için iyilik peşinde koşuyoruz’ temalı organizasyona ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Gelin siz de bu çabalara ortak olun

ONLAR YÜZECEK

Kumluk Plajı’nda 27 Şubat Cumartesi 11.00’de başlayacak maratonda 15’i Yunan toplam 325 sporcu, sığınmacılar için kulaç atacak. Zacharias Aleksandrakis’in onur konuğu olacağı organizasyonda Komşu’dan gelen öneri doğrultusunda tüm yüzücüler siyah mayo giyip siyah bone takacak.

Gelin siz de bu çabalara ortak olun

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, “Sorunun her yıl katlanarak büyümesi karşısında insanlığa bir kez daha çağrıda bulunmak istedik. İstiyoruz ki, savaşlar, siyasi, ekonomik çıkarlar uğruna, yeni bir hayat kurma umudunun peşinden koşan insanlar bu denizlerde ölmesin” dedi.

Haberin Devamı

Gelin siz de bu çabalara ortak olun

ONLAR KOŞACAK 

İzmir’den Egedeniz Tekstil’i temsilen Yıldıray Bölükdemir de katılacak. ‘Sen de mücadelemize ortak ol’ adını taşıyan etkinlik için kolları sıvayan Bölükdemir, “İyilik peşinde koşacağız. Adımlarımızla bu özel güne anlam katmaya çalışacağız” dedi, destek istedi.

Gelin siz de bu çabalara ortak olun

Sosyal medyadakampanya başlatanBölükdemir, takipçilerineşu sözlerle seslendi:“Kanser tedavisi görenbir çocuğumuz ve ailesinin Aile Evi’ndeki 1aylık konaklama, gıda,giyim, temizlik, psikolojikdestek, eğitim veetkinlik bedeli 895 TL.Koşumuzu desteklersenizbizi ve çocukları çokmutlu edersiniz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!