Gelibolu Serap için ağlıyor

Güncelleme Tarihi:

Gelibolu Serap için ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2012 00:00

GELİBOLU Belediyesi’nde uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunup emekli olan ve 2009 yerel seçiminde MHP’den başkan adayı olan Recep Omaç’ın iki kızından küçüğü olan Serap Yeliz’e (21) bir yıl önce lösemi tanısı konuldu.

Haberin Devamı


 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nden 2010’da mezun olan Serap Yeliz, 6 aydır İstanbul ile Edirne’deki hastanelerde tedavi gördü, sürekli kanı yenilendi, sonunda ilik için uygun verici bulunduğu haberi geldi.

Güzel başladı ama
Recep ve Meral Omaç, kızları Serap Yeliz’le naklin yapılacağı Kayseri Erciyes Üniversitesi Şahinur Dedeman Kemik İliği Nakli ve Kök Hücre Tedavi Merkezi’ne gitti. Nakil zamanı yaklaşırken Serap Yeliz’in hastalığı hızla ilerledi. Kan değerleri düşen Serap’ın vücudunun nakile hazır olmadığı belirlendi. Bu durumun düzelmesi için kısa süreli uygulanan tedavi sonuç alınamayınca Serap, geçen çarşamba günü yaşama veda etti. Serap Yeliz’in cenazesi önceki gün Gelibolu’ya getirildi, Gazi Süleyman Paşa Camisi’nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından Alaaddin Kalfa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Özaca, Serap’ın ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!