Gecelerin kraliçesi Angela Bodrum’daydı

Güncelleme Tarihi:

Gecelerin kraliçesi Angela Bodrum’daydı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

DÜNYA müzik listelerini ‘‘Margarites’’ albümüyle altüst eden ve Yunanistan'da ‘‘Gecelerin Kraliçesi’’ (Ivasilisa Tis Nihtas) olarak ün yapan pop sanatçısı Angela Dimitriou, 12 kişilik özel orkestrasıyla Bodrum Günay Restoran'da verdiği konserde izleyenleri adeta büyüledi.

ANGELA'nın konserine Bodrum Kaymakamı Uğur Boran'ın davetlisi İstanköy Kaymakamı Vasilis Ksipolitas ve eşi Vasso Ksipolitas da katıldı. Konseri Ali Şen, Atik Berberoğlu, Çevik Bir Paşa, Ahu Tuğba, Ferdi Özbeğen ve Erkan Yolaç da izledi. Yunanistan'da bu konser için 200 kişilik grup geldi.

ÜNLÜ sanatçı, Barış Manço'nun ‘‘İşte hendek İşte deve’’ şarkısının Yunancasıyla başladığı konserde söylediği Türkçe - Yunanca pop şarkılarla sahnede iki saat kaldı. Yunanistan'da liste başı olan Magapai den Magapai parçasıyla coşan dinleyiciler ellerinde Türk - Yunan bayraklarıyla oynayarak eğlendi.

Angela ile Fedon, sahnede birbirlerine sarılarak ‘‘Yazdıkların olmasa’’ şarkısını söylerken duygu yüklü anlar yaşandı. Ünlü pop sanatçısı Angela, Bodrum'da sıcak duygularla karşılandığını, dostluğunun sanatçılar arasında daha hızlı gelişeceğini, bununda ülkelerin halklarına yansıyacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!