Gaziemir’de Ramazan eğlencesi

Güncelleme Tarihi:

Gaziemir’de Ramazan eğlencesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2015 01:16

GAZİEMİR Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel ramazan eğlenceleri kapsamında meddah, Karagöz-Hacivat, kanto, sihirbaz, orta oyunu, jöngler, ateşbaz gösterilerini izleyen vatandaşlar keyifli anlar geçiriyor.

Haberin Devamı

Ramazan ayının gelmesiyle her yıl iftar yemekleri düzenleyen Gaziemir Belediyesi, geleneksel Ramazan eğlenceleriyle de vatandaşların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Kentin 19 farklı noktasında düzenlediği iftar yemekleriyle vatandaşlara birlik ve beraberlik içinde iftar açmanın mutluluğunu yaşatan belediye, ramazan eğlenceleriyle de vatandaşları özlemle anılan eski ramazanlara götürüyor.

Gaziemir’de Ramazan eğlencesi

Ramazan eğlencelerini seyreden vatandaşlar meddah, Karagöz-Hacivat, kanto, sihirbaz, orta oyunu, jöngler, ateşbazın gösterileriyle keyifli anlar yaşıyor. Ramazan boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlenen etkinliklere, büyüklerin yanı sıra çocuklar da yoğun ilgi gösteriyor. Hacivat ile Karagöz’ün çekişmeleriyle kahkahaya boğulan çocuklar, ortaoyunu ile geçmişin tozlu sayfalarına yolculuk ediyor, sihirbazlık gösterilerini hayranlıkla seyrediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!