Gazeteciler balosu

Güncelleme Tarihi:

Gazeteciler balosu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2010 00:00

Gazeteciler Cemiyeti Geleneksel Yılbaşı Balosu, 400 cemiyet üyesinin ve eşlerinin katılımıyla Kuşadası Pine Bay Otel’de gerçekleştirildi. Gecede eski ve yeni üyeler kaynaştı.

Haberin Devamı

İZMİR Gazeteciler Cemiyeti Geleneksel Yılbaşı Balosu, 400 cemiyet üyesinin ve eşlerinin katılımıyla Kuşadası Pine Bay Otel’de gerçekleştirildi. Konaklamalı ve iki ayrı gece olarak gerçekleştirilen Balo’da genç kuşak ve eski üyeler bir biriyle tanışma ve kaynaşma imkanı da buldu.
Balonun birinci gününde geçtiğimiz yıl 63 kişi ilk kez verilen Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülleri, bu yıl da meslekte 50 yılı dolduran veya 70 yaşını aşan 15 cemiyet üyesine takdim edildi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye, İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü İzmir İl Müdürü Selçuk Özdağ, Basın İlan Kurumu İzmir İl Müdürü Fikret Sönmez, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ve eşleri katıldı.Gecede konuşan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, “20 yıl aradan sonra canlandırdığımız balo geleneği ile geçen yıl ilk buluşmamızı yaşamıştık” dedi.

Haberin Devamı

Dünyanın en zor mesleklerinden biri

Gazeteciliğin dünyanın en zor mesleklerinden biri olduğunu kaydeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da ödül alan gazetecilere uzun, sağlıklı bir ömür ve başarılar diledi. Konuşmaların ardından meslekte 50 yılı dolduran veya 70 yaşını aşan 15 cemiyet üyeleri, Adnan Erdal Göndem, Ahmet Yazıcıoğlu, Aykut Poturoğlu, Aziz Halkapınar, Çetin Gürel, Dinç Bilgin, Güngör Mengi, Günsenin Çamdoruk, Gürkan Ertaç, Haydar Güner Eren, İdil Öztamer, Levent Bimen, Mustafa Teker, Orhan İlhan ve Şevket Özçelik’ e Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülleri takdim edildi.a

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!