Folkart Towers'a taşınma hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Folkart Towersa taşınma hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2014 01:40

İZMİR’in kalbi yükseklerde atıyor’ sloganı ile yola çıkan ve çok kısa bir sürede A Kulesi’nin teslimatını yapan Folkart Towers, yeni kent merkezinde olmasının avantajı, sunduğu ayrıcalıklar ve sosyal olanaklarla kiracıların da gözdesi oldu.

Haberin Devamı

Folkart Towers’da rezidans kiraları 2.000 TL’den başlıyor. Bunların aidatı 385 TL. Kirası 2.350 TL olan ofisin aidatı ise 302 TL. 2011 yılı nisan ayında başlayan inşaatın B Kulesi de ağustos ayından itibaren sahiplerini bulacak. Avrupa’nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan proje, yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi olacak.

Tanınmış şirketler

İzmir ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden önemli şirketler Folkart Towers’dan ofis alarak genel merkezlerini veya ofislerini taşıma hazırlıkları yapıyorlar. Mapfre Genel Sigorta genel merkezini taşıyacak şirketlerden biri. Weber Yapı Kimyasalları gibi bazı uluslararası şirketler de ofislerini kiraladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak “Folkart Towers A Kulenin şu anda yüzde 95’i satılmış durumda. Satın alanların bir kısmı yerleşmeye başladı. Yatırım için alanlar da kiraya vermeye başladılar. Yatırımcılar ile kiracıları gayrimenkul danışmanlık şirketimiz Forent buluşturuyor. Önümüzdeki günler Folkart Towerslılar için hareketli geçecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!