Foça'da sevgililer günü

Güncelleme Tarihi:

Foçada sevgililer günü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2013 00:00

FOÇA Bülbül Yuvası Butik Otel, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne tepeden tırnağa değişerek hazırlanıyor. FOÇA Bülbül Yuvası Butik Otel, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne tepeden tırnağa değişerek hazırlanıyor.

Otelin mefruşatından, yemek masası donanımlarına kadar her şey kırmızı beyaz hakim renklerle donatılıyor. Otel sahibi Selma Bülbül yöresel tatların ağırlıkta olduğu mönüyü yardımcılarından destek alarak bizzat hazırlıyor.
Foça’nın Büyükdeniz sahiline hakim manzaralı bir tepede kurulu otel geçmiş yılların tecrübesini bu yılın yenilikleriyle birleştirerek, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmayı amaçladı. Hepsi çift kişilik 10 odalı otele çocuk kabul edilmiyor. Süit odalara dahi ilave yatak konulmuyor. Her şey gelen çiftlerin baş başa kalmaları için düşünüldü. Sevgililer Günü’ne özel lezzetleri, tadımlıkları özel kumaşlarla sarmaladığı kaplara dolduran Selma Bülbül, zeytin çeşitleri, zeytinyağı, reçeller, börek ve yemekleri kendi bahçesinden, Foça dağlarından ya da doğal ortamlarında yetiştiren yerel küçük üreticilerden temin ederek ev ortamını andıran mutfağında titizlikle hazırlayarak ikram edeceklerini söyledi. Selma Bülbül, “Odaların süslenmesinden mönülere kadar her şey özel. Kırmızı beyaz güllerle süslü masa örtüleri, kırmızı battaniyeler, yastıklar. Yaşam içinde koşturmakta olan insanlara özel bir Foça dokunuşu sunacağız” dedi.
Geceye özel hediyelik tek taş pırlanta bilezikler hazırlattıklarını belirten Selma Bülbül, ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için “www.bulbulyuvasi.com.tr” adresinden kendilerine ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!