Fal parasına ağır fatura

Güncelleme Tarihi:

Fal parasına ağır fatura
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2011 00:00

İZMİR’de Eylül 2008’de erkek arkadaşanın kendisini terk etmesi üzerine gittiği kadın falcı B.C.’nin doğa üstü güçleri olduğuna ve cinleriyle kendisine zarar vereceğine inanan bankacı F.Ş.’nin, 12 müşterinin hesabındaki toplam 700 bin TL’yi bu kişinin numaralarını verdiği hesaplara aktardığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Polis, banka şubesinde yöneticilik yapan F.Ş.’nin (29) hesaplarda oynadığını saptadı. F.Ş. ile B.C., hesaplarına para aktarılanlardan M.B. tutuklandı. Diğer sanıklar M.B. ve R.K.Ç.’nin tutuksuz yargılanmasına karar verildi.
Papaz büyüsüymüş
İzmir 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki son duruşmada F.Ş., kahve falına bakan B.C.’nin hac işareti çıkınca papaz büyüsü yapıldığını söylediğini aktardı, şöyle konuştu:
“Bunu bozması için de ona ilk olarak bin 500 TL verdim. Büyünün bozulması için Selçuk Meryem Ana Kilisesi’ndeki papaza gittim. Ancak bunun gerçekleşmemesi üzerine 4 bin 500 TL daha verdim. B.C., beni her gün iş çıkışı yanına çağırıp, 6 tane cini olduğunu, karnını şişirerek bunları içerisinde sakladığını söyleyerek, doğaüstü güçleri olduğuna inandırdı. Cinleriyle tehdit ederek sık sık para istemeye başladı. Cinlerin çocuğuma ve aileme zarar vereceğinden korktum. Bakıyesi yüksek olan 12 müşterimin hesaplarıyla oynadım. İstemeden, parayı başkalarının menfaati için zimmetime geçirdim. Paranın bir kuruşunu ben kullanmadım. Ben bunları B.C’nin talimatları doğrultusunda yaptım. EFT’ler M. B. ve R.K.Ç’nin hesaplarına geçti. Paralar bana iade edilmedi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!