Evlilik oyunuyla 10 bin TL gitmiş

Güncelleme Tarihi:

Evlilik oyunuyla 10 bin TL gitmiş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2011 20:00

BALIKESİR Dursunbey’deki bir kömür ocağında işçi olarak çalışan Niyazi Bozoğlu (37), arkadaşı Veli K. aracılığıyla Şenay D. (35) ile tanıştı. Bozoğlu, kısa sürede gönlünü Şenay D.’ye kaptırdı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, Veli K. bin TL vermesi halinde Şenay D. ile konuşup evlenmelerini sağlayacağını söyledi, Bozoğlu kabul etti. Altınlar Köyü Muhtarı İrfan Vural, geçen hafta çiftin nikahını kıydı.

Bozoğlu, eşine 10 bin TL değerinde altın taktı. Ertesi gün yapılacak düğün öncesinde, kazanlar dolusu yemek hazırlanıp, evin önü süslendi. Ancak, düğün günü Şenay D. takılarla ortadan kayboldu. Bozoğlu, Veli K.’yi aradı, ancak cep telefonu kapalı olduğu için ulaşamadı. Bozoğlu, Bigadiç Savcılığı’na gidip şikayetçi oldu, düğün de iptal edildi.

Bir daha asla

Jandarma, savcılığın talimatı üzerine Veli K. ile Şenay D.’nin yakalanması için bölgede çalışma başlattı.Bir televizyon kanalı için köylerinde çekilen, “Aklın Başına Gelsin” isimli dizide figüran olarak rol alan Bozoğlu, “Bir daha asla iyice tanımadan, ısmarlama evliliğe kalkışmam. Neyse ki arkadaşıma bin lirayı ödememiştim. Yoksa o para da gidecekti” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!