Evlat Olsun Çamurdan Olsun

Güncelleme Tarihi:

Evlat Olsun Çamurdan Olsun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2012 00:00

Buca Arena’da iyi futbolunun karşılığını 3 puanla alan ve gözünü liderlik koltuğuna diken KSK’de yüzler gülüyor.

Haberin Devamı

Omuz omuzaydılar

Sezonun ilk İzmir derbisinde Bucaspor’u deplasmanda 2-1 yenerek PTT 1. Lig’de zirveye ortak olan KSK, öz evlatlarının ellerinde hedefe koşuyor. Yeşil-kırmızılı ekipte yıllar önce omuz omuza forma giyen Cihat Arslan, Recep Umut ve Ülken Durak, binbir sorun içinde dümenine geçtikleri Kaf-Kaf’ı büyük bir ustalıkla tehlikeli sulardan çıkarıp, engin denizlere yelken açtı. Lig öncesi pek çok KSK’linin bile “Küme düşer“ dediği takım, 1. Lig’de ilk kez liderliğe bu kadar yaklaştı.

Sırada 1461 var

Buca zaferiyle ilk 4 haftayı 1461 Trabzon’la birlikte yenilgi almadan 10 puanla geçen KSK, cumartesi günü ağırlayacağı Trabzon temsilcisini yenerse, 1. Lig’deki 10. sezonunda ilk kez koltuğa oturacak. Geçen sezon bekleneni veremeyen Necati ve Fatih Şen başta olmak üzere futbolcularının sergilediği müthiş kazanma hırsıyla yüzü gülen Teknik Direktör Arslan, “Sezon başında beklentiler düşüktü. Ancak bugün gelinen noktanın verdiği mutluluk ise gerçekten büyük oldu” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘4 maçla bitmiyor’

Zor şartlara rağmen zirve mücadelesi vermenin sevindirici olduğunu dile getiren Arslan, sözlerini şöyle bitirdi: “Bu hafta lider 1461 Trabzon’la oynayacağımız maç bize taraftarımızı yeniden kazandıracak. Camia takımın maddi sıkıntılarına da destek olursa sorun kalmaz. İşler iyi gidiyor ama 4 maçla lig bitmiyor. Beklenti yükseldikçe buna cevap verebilmek zorlaşır. Şu anda hedef konusunda bir şey söylemek mümkün değil. İlk yarı sonunda ortaya çıkacak puan tablosu belireleyici olur.”

Konvoyla  karşılama

İl Güvenlik Kurulu kararıyla Bucaspor derbisine alınmayan Karşıyakalı taraftarlar, 1. Lig’de 4 haftayı ilk kez 10 puanla geçen takımı çevre yolunda araç konvoyu ile karşıladılar. Kafileyle birlikte Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ne kadar gelen onlarca taraftar teknik heyeti bağırlarına bastı, futbolcuları omuzlara alıp uzun süre tezahürat yaptı.

100. yılın gurur günü

1912 Karşıyaka Derneği’nin Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde yaptırdığı altyapı kamp merkezi bugün düzenlenecek törenle açılacak. Kulübün sembol isimleriyle siyaset, iş ve spor dünyasından temsilcilerin katılacağı tören 17.30’da başlayacak. Geçen sezon nisan ayında altyapı için yapılan suni çim saha ve idari binanın yanında inşaatına başlanan 12 odalı, doğalgazlı, klimalı 610 metrekarelik prefabrik tesis 900 bin TL’ye mal oldu. Tesisin tüm maliyetini Karşıyakalılar üstlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!