Evde bakım hizmeti yüzleri güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Evde bakım hizmeti yüzleri güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 11:18

MUĞLA Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yürüttüğü evde bakım hizmeti, vatandaşların yüzünü güldürdü. Sağlık ekipleri bugüne kadar 6 bin 375 haneyi ziyaret ederek, 22 bin 479 tıbbi müdahalede bulundu.

Haberin Devamı

Evde bakım hizmeti yüzleri güldürdü

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sağlık alanında profesyonel ekiplerle vatandaşlara evde bakım, hasta nakli gibi sosyal hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen evde bakım hizmetleri Aralık ayı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı, ilçelerdeki birimlerde görev yapan personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda sağlık ekiplerinin Aralık ayı içinde 281 haneyi ziyaret ederek, 3 bin 392 tıbbi müdahalede bulunduğu belirtildi.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Koç, sosyal belediyecilik anlayışıyla 2014’ün Ağustos ayında başlatılan evde bakım hizmetleriyle çok sayıda ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşa ulaşıldığını söyledi. Koç, "İl genelinde altı hizmet noktasından yürüttüğümüz evde bakım hizmetleriyle personelimizin de özverili çalışması sonucu bugüne kadar toplam 6 bin 375 haneyi ziyaret ettik ve 22 bin 479 tıbbi müdahale sayısına ulaştık. Sağlık ekiplerimiz ayrıca 3 bin 12 vatandaşımızı ambulans ve araçlarla ilgili sağlık kuruluşlarına naklini gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza sağlık ve sosyal alanlarda en iyi şekilde hizmet vermek için projeler üretmeye ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Evde bakım hizmetimizle yaşlı, engelli, yatakta tedavi gören vatandaşlarımızın evlerine uzman ekiplerimizle misafir oluyoruz. Vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşümler alıyoruz. Aileler, büyükşehir personelini, aile bireyleri olarak görmeye ve sahip çıkmaya başladı. Bu hizmeti kent genelinde başarıyla yürüten sağlık ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.




BAKMADAN GEÇME!