EÜ'lü Profesör'e büyük onur

Güncelleme Tarihi:

EÜlü Profesöre büyük onur
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2015 01:34

Yüz Plastik Cerrahisinde dünyanın en prestijli bilimsel dergisi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fazıl Apaydın'ı tüm dünyadan sadece 6 cerrahın yer aldığı "Uluslararası Danışma Kurulu"na seçti.

Haberin Devamı



Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fazıl Apaydın, Yüz Plastik Cerrahisinde dünyanın en prestijli bilimsel dergisi olarak kabul edilen JAMA Facial Plastic Surgery(Amerikan Tabipler Birliği Yüz Plastik Cerrahisi) dergisinin Uluslararası Danışma Kuruluna seçildi.
Tüm editor ve yardımcıları Amerikalı uzmanlardan oluşan derginin yayın kurulu, tüm dünyadan 6 cerrahı kurula davet etti. İngiltere'den iki Kanada, Brezilya ve Güney Kore'den birer seçkin yüz plastik cerrahının da davet edildiği Uluslararası Danışma Kurulu'nda artık bir Türk bilim adamı da yer alacak.
16 yıldır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Yüz Plastik Cerrahisi alt dalı ile ilgili çalışmalar yaptığını söyleyen Prof. Dr. Fazıl Apaydın "Sürekli olarak konuyla ilgili yaptığım bilimsel çalışmalar, eğitim etkinlikleri, düzenlediğim bilimsel toplantılar ve neredeyse her ay dünyanın çeşitli ülkelerine davet edilerek yaptığım eğitim çalışmalarının bu seçimde rol oynadığını tahmin ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!