Esin Özgener unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Esin Özgener unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2011 00:00

ALTAY’ın eski başkanlarından Esin Özgener, ölümünün üçüncü yıldönümünde Işıkkent Mezarlığı’ndaki kabri başında törenle anıldı.

düzenlenen anma törenine katıldı. Altay Spor Kulübü, Altay Dayanışma Derneği ve İzmir’i Sevenler Platformu’nun düzenlediği törene eşi Ayşe Özgener, çocukları Can ve Cem’le katılan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, babasının iş ve spor adamı olarak geçmişinden gurur duyduğunu belirtti.
Altay’a üzülürdü
Özgener, “Hayatta olsaydı, Altay’ın bugünkü durumundan elbette memnun olmazdı. Ancak babam, kötü gidişe seyirci kalmaz, çok sevdiği kulübünde birlik ve beraberliğin sağlanması için çalışırdı. Altay Kulübü zor günler geçiriyor. Babamın anısına bu zor günlerde birlik ve beraberliği sağlamalarını, kısa sürede kötü gidişe son vermelerini diliyorum” dedi. Özgener, Güngören Bld maçı için İstanbul’a gidecek olmalarına rağmen törene tam kadro gelen siyah-beyazlı futbolculara ve Başkan Ahmet Taşpınar’a teşekkür etti.
Onu çok arıyoruz
Kulüp çatısı altında yıllarca beraber çalıştıkları Esin Özgener’i çok aradıklarını vurgulayan Taşpınar, “En kısa sürede düzlüğe çıkıp, Esin Özgener’i andığımız törenlerde ona yakışan başarıları elde eden bir takım olmaya çalışacağız” diye konuştu. Törene Erdoğan Tözge, Nafiz Zorlu, Kemal Zorlu, Altay camiasının tanınan isimleri, Mahmut Özgener’in kayınpederi Kemal Çolakoğlu ve diğer aile bireyleri de  katıldı. ? Ulaş SAĞ, (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!