En zor görev

Güncelleme Tarihi:

En zor görev
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2001 00:00

Haberin Devamı

ABD'den dönen İlter Gürel, cinayete kurban giden eşi İnci Gürel için ‘‘Cennetimizdi, cehennemimiz oldu’’ dediği villanın yakınındaki köy mezarlığında yer seçti.

BAYRAMIN birinci günü gecesi eski bahçıvanı tarafından başına baltayla vurularak öldürülen İnci Gürel'in Amerika'dan dönen acılı eşi İlter Gürel, ‘‘Olanlara inanamıyorum. Sonsuz acılar içindeyim’’ dedi.

Soluğu villada aldı

ACI haberi yılbaşı tatili için gittiği kızının yanında alan ancak kötü hava koşulları yüzünden İzmir'e 5 gün gecikmeli dönebilen İlter Gürel, soluğu ‘‘cennetimiz’’ dediği eşinin öldürüldüğü villada aldı.

Cennet cehennem oldu

URLA'daki villanın herşeyiyle mimar olan eşi İnci'nin ilgilendiğini, en küçük taşında bile onun emeği olduğunu söyleyen İlter Gürel, ‘‘Burası ikimizin cennetiydi, şimdi cehennemiz oldu’’ diye konuştu.

Cenaze töreni bugün

VİLLANIN 200 metre uzağındaki Denizli Köyü Mezarlığı'na giderek eşi için kabir yeri seçen İlter Gürel'in oldukça bitkin olduğu gözlendi. İnci Gürel'in cenazesi bugün Alsancak Hocazade Camii'nde kılıncak öğle namazından sonra kaldırılacak.

HÁLÁ ŞOKTA

Karıncayı bile incitmeyen bir insandı

AMERİKA'ya giderken eşi İnci Hanım'ı da götürmek istediğini ancak onun, ‘‘Köpeklerimi bırakamam’’ diyerek teklifini kabul etmediğini söyleyen İlter Gürel, ‘‘Gelseydi belki de yaşayacaktı. Haberi alınca kızımla birlikte şoke olduk. İnci, karıncayı bile incitmeyen sevgi dolu bir insandı’’ dedi.

İnci Hanım’ın vasiyeti

İLTER Gürel, eşi İnci Gürel'in yoktan var ettiği Urla'daki villanın önünde acısını bastırmaya çalışırken, ‘‘Burası bizim cennetimizdi, şimdi cehennemiz oldu’’ dedi. Hayatının belki de en zor görevini yerine getirip villanın 200 metre uzağındaki mezarlıktan eşi İnci Hanım'ınn vasiyeti üzerine yer seçen İlter Gürel, eski bahçıvanları Ferhat Korkmaz'ın nasıl böyle birşey yaptığını da anlayamadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!