En iyi iş oteli Mövenpick

Güncelleme Tarihi:

En iyi iş oteli Mövenpick
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2011 00:00

Mövenpic Hotel İzmir, World Travel Awards’ın (Dünya Seyahat Ödülleri) bu yıl 18’incisinde “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” seçildi.

Haberin Devamı

1993’ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki en önemli başarıların ödüllendirildiği World Travel Awards, otel, tatil köyü, havayolu, denizyolu gibi bini aşkın kategoride veriliyor. 160 ülkeden 213 bin seyahat profesyonelinin oylamaları sonucunda belirlenen bu ödülle başarılarına bir yenisini ekleyen Mövenpick Hotel personeli, İzmir’de yer alan 5 yıldızlı oteller arasında “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Ödül, World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke’tan Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Melik Kızılcan aldı. Kızılcan başarıyı, “Bu bir ekip çalışmasının ürünü, tüm çalışanlarımızla, her zaman daha iyi servis verebilmek ve misafirlerimizi kusursuz ağırlamak için çalışıyoruz. Bu işe gönül vererek ve severek yaptığımız için gün geçtikçe kendimizi geliştiriyoruz. Layık görüldüğümüz ödül, bizler için doğru yolda olduğumuzu belirten ve çalışmalarımızı teşvik eden bir unsur. Umuyoruz ki, önümüzde günlerde Mövenpick Hotel İzmir olarak daha nice başarılarla misafirlerimizi karşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!