Ekonomider kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomider kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2009 21:49

Haberin Devamı

Mavi tura ilgi büyük

AKDENİZ ve Ege’de çeşitli rotalar takip eden gemi turlarının ardından son dönemde gündeme gelen Yunan adaları ve İzmir- İstanbul- Volga- Moskova turları büyük ilgi görmeye başladı. Kuşadası Limanı’na ilk kez yanaşan Malta bayraklı “Empress” isimli kruvaziyer gemisi, kapılarını Türk satış acentelerine açtı.

Sürekli değişiklik

Gemi, gelecek günlerde başlayacak olan Venice- istanbul turları için seçeneklerini tanıttı. Gemi turizmine son yıllarda büyük ilgi olduğunu vurgulayan Tura Turizm Şube Müdürü Ahmet Babaeren, “Sürekli değişik destinasyonlar açılıyor. Gemi bir çok açıdan Türk tatilciye daha cazip geliyor. Tatilciler gece bir limanda uykuya çekilip ertesi sabah farklı bir limanda gözlerini açıyor” diye konuştu.

Nike’tan amansız kampanya

Haberin Devamı

izmir’deki Barçın Spor, dünyaca ünlü spor giyim markası Nike’ın ilk kez Türkiye için hazırladığı yerel reklam kampanyası ‘Amansız Ol’un tanıtımlarını vitrinlerine taşıdı. Dünyanın önde gelen spor markalarını tek bir çatı altında müşterilerle buluşturan Barçın Spor, Nike firmasının Türk Milli takımına özel hazırladığı şort, forma, kaleci eldiveni ve futbol topunu da, ay yıldızlı taraftarların beğenisine sundu. Nike firmasının ilk defa Türkiye için önemli bir tanıtıma imza attığını belirten Genel Müdür Sinan Aris, “Türkiye-İspanya maçı öncesi taraftarlar bu yeni koleksiyona yoğun ilgi gösterdi” dedi.

İzmirgaz meslek öneriyor

İZMİRGAZ Genel Müdürü Burçin Yandımata, Celal Bayar Üniversitesi makine mühendisliği bölümü öğrencilerine doğalgazı anlattı, mesleki tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı. 21. yüzyılın enerji koridorunun anahtarının Türkiye olduğunu ifade eden Yandımata, enerji sektöründeki yatırım ve ihalelerin vasıflı ve vasıfsız elamanlar için önemli iş imkanları oluşacağının altını çizdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!