Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2010 21:22

Haberin Devamı

BEST vergide yine şampiyonCoşkun YAMAN, (DHA) BALIKESİR’de 2009’da en çok kurumlar vergisi ödeyen kurum Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. (BEST) oldu. Balıkesirli ünlü işadamı Rona Yırcalı’nın yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği BEST, 20 milyon 741 bin 471 lira ile birinci sırada yeraldı. Türkiye’de 83’üncüTransformatör üreterek çok sayıda ülkeye ihraç eden BEST, Türkiye genelinde de 83’üncü sırayı almıştı. Bandırma’da kurulu Mauri Maya 1 milyon 505 bin lira ile ikinci olurken, akp Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur’un sahibi olduğu Turyağ 1 milyon 477 bin lira ile üçüncü sırada yer aldı.

Test sürüşünde pilav üstü dönerYÜKSELİŞ Plaza’nın deneyimli ekibi, İzmirlileri bugün Hyundai modellerini test etmeye ve döner pilav yemeye davet ediyor. Hyundai’nin yeni nesil serisi i10, i20, i30 modelleri ile birlikte Accent Era ve Getz modellerinin yeniliklerinin tanıtılacağı test sürüş gününe katılanlar her modele özel indirimlerden yararlanacak. Alınacak otomobillere mayıs ayında sahip olunacağını söyleyen yetkililer, ancak ödemelere dört ay sonra, yani Eylül ayında başlama imkanı sunulacağını belirtti.

Haberin Devamı

Ünlü markaların tanıtım şenliğiEray ARPAŞİN,(DHA)

FORUM Bornova’da dört yıldır hizmet veren Douglas Parfümeri, geleneksel Bahar Şenliği’ne start verdi. Bir hafta sürecek etkinliklerde dünyaca ünlü markaların yeni ürünleri uygulamalı olarak tanıtılırken, ikinci ürünü alanlara yüzde 40 indirim yapılıyor. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen şenliğin ilgi gördüğünü belirten Douglas Parfümeri Mağaza Müdürü Mukaddes Arav, “İzmirlileri dünyaca ünlü markaların parfüm ve kozmetik ürünleri ile buluşturuyoruz” dedi.

Dumansız ızgarayla evde mangal keyfiTEFAL Family Grill Dumansız Izgara, mangal keyfini evde yaşamaya olanak sağlıyor. 8-10 kişilik pişirme kapasitesi ile farklı sıcaklıklara ayarlanabilen iki pişirme plakası sayesinde bir tarafta et yaparken, diğer tarafta sebzeleri pişirmek ya da pişirilen etlerin sıcak kalmasını sağlamak mümkün. Çıkartılıp bulaşık makinesinde yıkanabilen plakası ile Family Grill, Tefal Shop ve yetkili satış noktalarında 450 liraya satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!