Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2010 21:42

Haberin Devamı

Çevre dostu santralOsman Nuri BOYACI, (DHA)DENİZLİ’nin Honaz İlçesi’ne bağlı Kaklık Beldesi’nde Alman RWE ile Turcas ortaklığında yapılacak 775 MW güce sahip doğalgaz çevrim santralı için düğmeye basıldı. Turcas Elektrik Projeleri Direktörü Arkın Akbay, RWE Proje Direktörü Henning Herstmann ve Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Cem Avcı, düzenledikleri çevresel etki değerlendirme toplantısında, inşaatına bu yılın ortalarında başlanacak santralın 500 milyon Euro yatırımla 28 hektar alanda kurulacağı ve çevreye zarar vermeyecek teknolojiye sahip olduğu belirtildi.

Eröz en başarılı 2’nci Audi bayisi

DOĞUŞ Otomotiv’in ‘Müşteri Memnuniyeti’ anketinde Audi kullanıcılarının değerlendirmeleri ile Eröz Otomotiv “Türkiye’deki en başarılı ikinci bayi” oldu. izmir ve Ege Bölgesi’nde otomotiv firmaları Audi’nin satış ve servis, Porsche markasının ise servis hizmetini sunan Eröz Otomotiv’in yetkilileri, 2010 yılında da “Mükemmelliğin ulaşılabilir olduğuna inanın” sloganı ile başarılarını pekiştirecek. Eröz yetkilileri, “4 yaş üstü Audi otomobillere işçilikte yüzde 30, motor yağında da yüzde 15 indirim sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Alman Hafele’den mimarlara destek

TASARIMCININ profesyonel hayatta, iç mimarlık eğitimi alan öğrencinin ise proje hazırlarken başvuracağı bir kaynak kitap var artık; Mutfak Tasarım Süreci – Analiz, Karar ve Planlama. 86 yıldır mobilya, kapı aksesuvar ve donanımı alanında bir ekol olan Alman devi Hafele ile mutfak aksesuvar ve donanımı alanında öncü ve tartışmasız kaliteli kimliğiyle ünlü Kesseböhmer sponsorluğunda hazırlanan ve Literatür Yayıncılık tarafından yayımlanan kitabı raflardaki ve arşivlerdeki yerini alıyor. Kitabın sektöre yeni bir soluk getireceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!