Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2009 20:43

Haberin Devamı

Taklit marka satanlar yandı

MARMARİS’te ünlü markaların tatlit ürünlerini sattığı belirlenen 14 butiğe 15 bin ile 150 bin TL arasında ceza kesildi. Sekiz çuval taklit forma, şort, tişört ve eşofman takımına el konuldu.istanbul’dan Marmaris’e gelen, Adidas markasının avukatlarının şikayeti üzerine Kapalı Çarşı içinde sekiz, İçmeler Beldesi’nde altı butiğe baskın yapıldı. Marka avukatları ile zabıta ve polis ekiplerinin yer aldığı baskınlarda, Adidas’ın taklit ürünlerini sattığı saptanan işletmelere ceza kesildi.

Aqualand’a sıcak indirimi

KAVURUCU sıcaklardan bunalanlar deniz, havuz ve su parklarına hücum ederken, Kuşadası’ndaki Aqualand giriş ücretini 25 liradan 15 liraya indirdi. İşletmeci Serdar Arpacı “Aşırı sıcaklarda vatandaşa hizmet olsun, herkes su parkına gidebilsin diye hafta içi fiyatlarını aşağı çektik” dedi.

Haberin Devamı

Ekonomik sıkıntıyla boğuşan vatandaşların, bir de sıcaklara esir düştüğünü söyleyen Arpacı “Su parkımızda sadece giriş ücretlerini değil, içeride sunduğumuz hizmetler ve yemek fiyatlarında da indirime gittik. Denize sıfır 300 metrelik kumsalı olan tek su parkı olma özelliğimizi gözönünde bulundurarak plajımızı da konuklarımıza açtık” diyerek, herkesi su parkında serinlemeye çağırdı.

Genç patronlara ‘Hoşgeldin’ gecesi

EGE Genç İşadamları Derneği’nin Sisus Otel’de düzenlediği “Bir Yaz Gecesi”nde, patronlar stres atarken, derneğe yeni katılan üyelere plaket verildi, pasta kesildi. EGİAD Başkanı Cemal Elmasoğlu, iş hayatında zor bir dönemden geçildiğini, birliktelik ve dayanışmaya böyle durumlarda daha çok ihtiyaç duyulduğunu söyledi. EGİAD’ın 1990 yılında 47 kişi ile kurulduğunu hatırlatan Elmasoğlu, “Bugün 742 üye, 2 bin 700 şirket ve 48 bin çalışanıyla yalnız Ege Bölgesi’nin değil, Türkiye’nin önde gelen sivil toplum örgütüdür. Bizler seçimle geliyor, görev süresi sonunda bayrağı bizden sonraki arkadaşlara devrediyoruz. Derneğimizin laik ve Atatürkçü çizgisi hiçbir zaman değişmiyor, değişmeyecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!