Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2009 22:45

Haberin Devamı

Avrupa’nın en iyi başkanı

DÜNYA çapında 110 ülkede 10 bin yerel organizasyon, 200 bin aktif üyesiyle 18 - 40 yaş arası gençlerin liderlik, sosyal sorumluluk ve girişimcilik özelliklerinin gelişmesine olanak tanıyan, dünyanın 3. büyük sivil toplum kuruluşunun bir parcasi olan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği izmir Şubesi, bu yıl Budapeşte’de yapılan Avrupa Konferansı’nda “En iyi başkan ödülü”nün sahibi oldu. Şube Başkanı Ömer Üçel, Avrupa’nın en iyi şube başkanı seçildi. Derneğin, Türkiye’de de 15 şehirde 18 şubesi ve 500’ü aşkın üyesi bulunuyor.

Lagün Evleri hızlı gidiyor

TÜRK-Norveç ortaklı Nortürk Yatırım A.ş. tarafından yine Norveç ortaklı Scandinavian House tarafından pazarlaması yapılan Güzelbahçe Lagün Gölet Evleri projesinde son aşamaya gelindiği bildirildi. Satış Koordinatörü Ulusal Özdemir, projeye adını veren 200 metrekarelik yüzme havuzu ve 440 metrekarelik göletin inşaatının tamamlandığını söyledi. Özdemir, brüt 390 ve 297 metrekarelik iki farklı tipte toplam 16 villadan oluşan projeyi Ekim 2009’a kadar tamamlayacaklarını kaydetti. Çeşme otoyolu Seferihisar çıkışına bir kilometre mesafede yer alan ve Kahramandere mevkiinde bulunan Lagün Gölet Evleri 7 bin 250 metrekare alana kurulu.

5 yıl 5 mağaza

Haberin Devamı

ıZMıR ve Bodrum’da tercih edilen ayakkabı mağazalarından olan Stonerock, kuruluşunun 5’inci yılını kutladı. Kendilerine ait olan Radika Restoran’da personeli ile biraraya gelen mağaza sahipleri Yavuz ve Dila Taşkaya çifti, başarılı bir süreç geçirdiklerini, ekonomik krize rağmen ciddi bir daralma yaşamadıklarını söyledi. Bodrum, Selway Alışveriş Merkezi, Hatay ve Bostanlı’da şubeleri bulunun Stonerock bu yıl 5’inci mağazasını Alsancak’ta açacak. Yavuz Taşkaya, “Her yıl biraraya gelip, başarılı geçen bir yılımızı kutluyoruz” dedi.

Alışveriş yaptı otoyu kazandı

EGE Park Mavişehir Alışveriş Merkezi’nin otomobil ödüllü alışveriş kampanyasında, 2009 model Nissan Micra, üniversite öğrencisi Rabia Denizulu’nun oldu. Anahtarını Ege Park ıdari ışler görevlisi Melis Dinçel’den alan Denizulu, aynı gün içinde en az üç farklı mağazadan alışveriş yaparak çekilişe katıldığını belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi. Melis Dinçel de, Ege Park’ın ızmir ve Egeliler’in yoğun ilgisiyle karşılaşan kampanyalarının bu yıl da rekor katılımla gerçekleştiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!