Ekobi kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekobi kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2010 21:58

Haberin Devamı

Sultan’s Bridal ihracata başladıİZMİRLİ gelinlik firması Sultan’s Bridal, 2010 kataloğunun çekimlerini turistik Şirince Köyü’nde yaptı. Şirket yöneticisi Ece Çakmak, faaliyete 1,5 yıl önce başlamalarına rağmen abd’nin yanısıra İngiltere ve beş Avrupa ülkesine gelinlik ihraç ettiklerini söyledi. Şirince’yi tanıtmakSade modelleri tercih etmelerinin yurtdışında talebi artırdığını kaydeden Çakmak, “Katolog yurtdışına gönderilecek. Biz de hem firmamızı, hem de Selçuk’un turistik Köyü Şirince’yi tanıtalım istedik” dedi.

Şirketlerin iş yükü hafifliyorEray ARPAŞİN/ izmir (DHA)

izmir’de üç arkadaşın birlikte kurduğu Hisconet, 10 kişiden oluşan ekibiyle firma ve şahıslara web sitesi tasarımı ile programlama hizmeti vererek, iş yükünü hafifletiyor. Özellikle İzmirli büyük firmalarla çözüm ortaklığı yapan firma, istanbul’a da açılmaya başladı. İnan Manalp, hedeflerinin izmir’de kendi sektörlerinde lider ve saygın bir firma olmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Müsteri rahat etsinAmaçlarının müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak olduğunu söyleyen İnan Manalp, “Yaptığımız web tasarım ve program yazılımlarının altında imzamızı taşıyoruz. Devamlı kendimizi geliştiriyor ve dünyadaki yazılım programlarını yakından takip edip, müşterilerimize sunuyoruz. Amacımız müşterilerimizin yükünü hafifletip, rahat etmelerini sağlamak” dedi.

Şık miniklere özel

ANNE ve bebek ürünleri alışveriş platformu e-bebek, ülke genelindeki 7’inci mağazasını Karşıyaka’da açtı. 35 bin çeşit ürünü, mağaza içindeki konsept odaları, çocuk kuaförü, emzirme ve bebek bakım odasıyla bebek bekleyenlerin ve bebekli ailelerin hayatını kolaylaştıran bir platform olarak hizmet veren mağaza büyük ilgi gördü. e-bebek, 2001 yılında e-ticaret yöntemiyle başladığı hizmet anlayışını 2005’te fiziki mağazacılığa taşıdı.

Mama sandalyesi var

E-bebek, 1400 metrekarelik Karşıyaka mağazasında bebek elbiseleri, oyuncaklar, beslenme ürünleri, mama sandalyesi ve yürüteç, oto koltuğu, bebek arabası, hijyen malzemeleri gibi ürünlerle hizmet veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!