Ekobi

Güncelleme Tarihi:

Ekobi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2010 21:07

Haberin Devamı

Yeni İnci’den erkeklere özel yeni tasarımlarKİTARO markasının özgün tasarımlarıyla erkeklerin dünyasını renklendiren Yeni İnci’nin Homewear koleksiyonu, yine erkeklere evde hem rahat, hem de şık olmanın tadını yaşatıyor. Koleksiyonda yer alan üçlü şortlar, uzun pijama takımları ve diz altı şort modelleri, büyük ilgi gördü. İşte modellerLacivert, siyah, gri melanj, bej, bordo renklerini, birbirinden canlı desen ve motiflerin süslediği Yeni İnci ürünleri izmir’de kaliteli ürünler sunan tüm iç giyim mağazalarında bulunuyor.

Gemiciler sevdiALSANCAK’ta Süha Kılınç’ın işlettiği Gemici Barınağı isimli ev, kente gelen yük ve yolcu gemilerinde çalışan gemiciler için sıcak bir ortam oluşturdu. Çoğunluğu Filipinli ve Çinli olan gemiciler, 24 saat ücretsiz internet, telefonla ucuz görüşme imkanı dahil tüm ihtiyaçlarını buluyor. Asıl işinin izmir’e gelen yük ve yolcu gemilerinin kumanya ihtiyacını karşılamak olduğunu söyleyen Kılınç, “Alsancak Limanı’na gelen gemilerin çoğunun ne zaman ayrılacağı belli olmuyor. Burada onlara bir kulüp havasında her türlü imkanı sunuyoruz. Gemilerinden alıp, tekrardan geri bırakıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Silverline’den ilk info mağazaTÜRKİYE’nin önde gelen ankastre mutfak markalarından Silverline, Birinci Kordon’da tasarımlarını sergilediği info mağazası açtı. Pazarlama Müdürü Mehmet Aygün, özel olarak tasarlanan ankastre mutfak ürünlerini bir arada sergileyerek mutfağını yenilemek isteyen İzmirliler için şık seçenekler sunduklarını belirtti. Aygün, “2010 için 100 milyon TL’lik ciro ve yüzde 20’lik büyüme hedefliyoruç. Geçen yıl her sektörde olduğu gibi ankastre sektörü içinde zor bir yıl oldu. Krizden çıkıyoruz, bunun için hedeflerimizi yüksek tuttuk” dedi. izmir’de ilk tanıtım mağazalarını açtıklarının altını çizen Aygün, “Ege Bölgesi’nde 47, izmir’de ise 23 bayimiz var. Burası kendimize ait, 120 metrekare mağaza. Amacımız ürünlerimizi nihayi tüketiciye tanıtmak, anlatmak, ankastre ürünlerle bilgi vermek” diye konuştu.

Degrape Perde ile evler cıvıl cıvılVİTRİNLERİNİ bahar ve yaz koleksiyonuyla baştan sona yenileyen Degrape Perde, özel olarak dizayn ettiği perdelerle bu yıl da evleri renklendiriyor. Degrape Perde İç Mimarı ve Tasarımcısı Sevgi Geçdoğan, taş ve boncuk aksesuvarlı modellerin revaçta olduğunu söyledi. Perdeye özel pile veren raylı ve katlamalı sistemlerin de yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Geçdoğan, doğal dokulu ve kumaşlı ürünlerin, el emeğiyle dikildiğini, bunun da görselliği ön plana çıkardığını vurguladı. Degrape’nin yeni gerçekleştirdiği yatırımla mekanik sistemle çalışan silüet perde üretimine de başladığını dile getiren Geçdoğan, “Bu yatırım sonucunda hem tül, hem de güneş kırıcı özellik taşıyan mekanik sistemli perdeleri, müşterilerimiz yüzde 30 ucuza satın alabilecek. Çünkü bu yatırımı kaliteyi ucuza sunabilmek için gerçekleştirdik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Asıl şenlik krize inat firesiz bir arada olmakKeçeci Profil Plastik Sanayi çalışanları ve firmanın iş yaptığı kurumların sahipleri, geleneksel bahar şenliği buluşmalarının dokuzuncusunda, ailelerinin de katılımıyla Sarnıç piknik alanında bir araya geldi. Keçeci Profil Sanayi 9.Bahar Şenliği katılımcıları, halat çekme, yoğurt yeme, “değiştir” ve “evet-hayır”  gibi yarışmaların yanı sıra davul-zurna eşliğinde çekilen halaylarla bir yılın yorgunluğunu atma fırsatı buldu. Aynı zamanda izmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı da olan Keçeci Profil Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Keçeci, firma personelini aileleriyle bir araya getiren şenlik tipi etkinliklerin düzenlenmesinin kurumsallığın gereği olduğunu söyledi. Keçeci, “Keçeci Profil markasına ve firmamızın kuruluşunun 11. yılına da yakışacak bir içerikle bir araya geleceğiz.Bizim için asıl şenlik, kriz ortamının olumsuz etkilerine rağmen kimseyi ekmeğinden etmeden yolumuza kararlılıkla devam etmemizdir. Krize inat firesiz, bu şenlikte rahatça eğlenebilmemizdir” diye konuştu.

Haberin Devamı

En iyiler tek çatı altındaKENETLİ metal çatı ve cephe üretiminde rakipsiz Alman markası “Schlebach” ve CNC caka metal büküm ve form verme makinelerinde öncü Schechtl ve Biegemaster firmalarıyla işbirliği yapan Karace Makine, izmir’de yakaladığı başarının ardından istanbul’da showroom açtı. Sektörel fuarlara iş ortaklarıyla katılıp, “En İyiler Tek Çatı Altında” sloganıyla kenetli metal çatı kaplama sistemlerindeki geniş ürün yelpazesini sergileyen Karace’nin Genel Müdürü Hüsnü Karace, piyasada kaliteli ürün ve markaların ağırlığının artmasının sektör için sevindirci bir gelişme olduğunu söyledi.

Üstün teknolojiTeknolojiyi yakından izleyerek müşterilere verdikleri hizmette kusursuz olmayı hedeflediklerini belirten Karace, “Türkiye temsilciliğini yürüttüğümüz markaların yüksek teknolojiyle donatılmış ürünleriyle sektörün gelişimini hızlandıracağız” dedi. Kenetli metal kaplamanın, firmalara büyük avantaj sağladığını belirten Karace, “Düşük eğimli çatılarda güvenle kullanılır. Çatıda eksiz, tek parça halinde, boydan boya üretilebilir. Çok uzun ömürlüdür” diye konuştu.

Haberin Devamı

İlk hedefi AzerbaycanKurulduğu 1996 yılından bu yana özel sektör ve kamuda çok sayıda çalışmaya imza atan UyumSoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, başarısını başta Azerbaycan olmak üzere, Türk Cumhuriyetleri’ne taşımayı hedefliyor. Yazılım ve danışmanlıkta Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olmayı planladıklarını kaydeden Genel Müdür Mehmet Önder, “Önümüzdeki dönemde, yurtdışındaki ofis zincirine yeni halkalar ekleyerek, Türk yazılım sektörünü dünyaya taşıyacağız” dedi. UyumSoft, bu arada aralarında Türkiye Kızılay Derneği, tbmm, Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı, TCDD gibi kamuda başarıyla tamamladığı projelerini antalya’da düzenlenen Bilgi İşlem Merkezi Yöneticileri (BİMY) seminerinde yaptığı sunumla paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!