Eğlence tadında alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Eğlence tadında alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2012 16:02

SALİHLİ Kurşunlu Deresi yanında Karakaşlar Group tarafından 20 bin metrekare alana yaptırılan Festiva Outlet Alışveriş Merkezi, törenle açıldı.

Haberin Devamı


Törene Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş, yardımcısı Mustafa Kemal Karakaş, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kaymakam Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karakaş, Salihli’deki merkezin 2002 yılında başlayan yolculuğun yedinci durağı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

Her yere gideceğiz
“Gelecek yıl mayıs ayında sekizinci durak Uşak’ta açılış yapacağız. Dokuzuncu durak İzmir-Urla ve onuncu durak İzmir-Bornova’yı da önümüzdeki yıl sonunda açacağız. Festiva Outlet, ‘Eğlence tadında alışveriş’ sloganıyla ziyaretçilerine en iyi markaları, en uygun fiyata alma imkanı sunacaktır. Pek çok güçlü markanın ve halkımızın, vazgeçilmez bir buluşma noktası olacaktır. Festiva markasını Türkiye’nin her yerinde göreceksiniz.” 450 kişinin çalışacağı Festiva Outlet AVM’de açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!