’Ege Aşkı’ defilesi

Güncelleme Tarihi:

’Ege Aşkı’ defilesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 10:29

İZMİR Olgunlaşma Enstitüsü’nün Love Fest kapsamında sunduğu "Ege Aşkı" adlı defile büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

’Ege Aşkı’ defilesi

Dört farklı koleksiyondan, özel parçalar bir araya getirilerek Ege’nin zengin tarihinden esinlenilerek oluşturulan "Mitolojik Ege Koleksiyonu", Türk kültür, gelenek ve tarihinin izlerini taşıyan "İğne Oyalı Yöresel Ege Koleksiyonu", geçmişin ince detay ve nüanslarını günümüze uyarlayan "Modernizeler Koleksiyonu" ve İzmir’in kalbi Kemeraltı’nın tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan "Kemeraltı Koleksiyonu"ndan toplamda 40 tasarım, defilede beğeniye sunuldu. Defilede Ece Begüm Yücetan, Sevcan Demirkaya, Açelya Kartal, Hande Aras, Ezgi Bayer, Emre Aydın, Hasret Deniz Öztop’un da aralarında yer aldığı 36 manken podyuma çıktı.

Haberin Devamı

’Ege Aşkı’ defilesi


İzmir Olgunlaşma Enstitüsü’nün, Türk kültürünün görkemli mirasından uyarlanmış ürünler ve motiflerle harmanlanarak oluşturulan oldukça geniş ve kapsamlı defile koleksiyonuna sahip olduğunu dile getiren Enstitü Müdürü Şule Aydın, "2016 yılında Selçuklu Dönemini ve Yunus Emre - Erenler Dönemini konu alan tema çalışması ile yeni bir koleksiyon hazırlığındayız.

’Ege Aşkı’ defilesi

Bu özel koleksiyonla da defileler ve sergiler düzenleyerek Türk kültürünü, geleneksel Türk el sanatlarını ulusal ve uluslararası platformlarda en iyi şekilde tanıtmaya devam etmek hedefindeyiz" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!