Duran Ailesi’nin en mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Duran Ailesi’nin en mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2010 00:00

İşadamı Hayrettin Duran’ın mimar kızı Elvan Duran ile Ziraat Mühendisi Emrah Dağdeviren ile yaşamını birleştirdi. Düğüne, iş, sanat ve siyaset dünyasından davetliler katıldı.

Haberin Devamı

İZMİR’in hayırsever işadamlarından Hayrettin Duran’ın İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İnşaat Emlak Şubesi’nde mimar olarak çalışan kızı Elvan Duran ile Rapunzel Organik Tarım Ürünleri’nde görevli Ziraat Mühendisi Emrah Dağdeviren ile yaşamını birleştirdi.
Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda düzenlenen nikah ve düğün törenine, eski bakanlar Işılay Saygın, İsmet Sezgin, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da katıldı. 2008 Haziran’ın da ortak üniversite arkadaşlarının bulunduğu bir toplantıda tanışan çift, geçtiğimiz 21 Kasım’da aile arasında yapılan törenle evlilik yolundaki ilk adımı atarak nişanlandı.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Evlilik cüzdanını İsmet Sezgin’den alan Elvan-Emrah Dağdeviren çifti, gecenin ilk dansını yaptı. 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in çiçeği gecede dikkat çekti.

Haberin Devamı

Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu nikahı kıyarken tanıklıklarını ise Işılay Saygın, İsmet Sezgin, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve işadamı Ali Metin Akar üstlendi. Duran Ailesini bu mutlu günlerinde, sanat, siyaset ve iş dünyasından dostları yalnız bırakmadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!