Dünya gelinleri Aleyna giyiyor

Güncelleme Tarihi:

Dünya gelinleri Aleyna giyiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2009 00:00

İzmir’de 12 yıldır kendine özgü ve yeni tasarımlarıyla üretim yapan Aleyna Gelinlik firması Avrupa ve Asya’da en çok tercih edilen markalar arasında.

Haberin Devamı

İZMİR’de genç girişimci Bülent Uçar tarafından 1997 yılında Fevzipaşa Bulvarı’nda kurulan Aleyna Modaevi, kısa sürede gelinlik ve abiye giyim ihracatı yapar hale geldi. Özellikle gelinlikte Avrupa’dan sonra Asya pazarından da ciddi talepler gelmeye başladı.Gelinlik, nişanlık ve abiye modellerini 500 metrekarelik atölyede Hazır Giyim Moda Tasarım Bölümü’nden mezun 25 elemanın hazırladığını belirten firma sahibi Bülent Uçar, “Türkiye iç piyasasının yanısıra Almanya, Belçika, Makedonya, Arnavutluk, Libya, Hollanda ve Kosova ihracatımız tüm hızıyla sürüyor. Yılda 5 bin adet üretimimiz var. Kısa sürede gelinlik pazarında en çok aranan markalardan biri olduk” dedi.
Aranan bir marka
Bu kadar kısa sürede aranan bir marka haline gelmelerinin tesadüf olmadığını kaydeden Uçar, “Uzman kadromuz, kendimize özgü çizimlerimiz, özel ve devamlı yenilenen katalogumuz, en kaliteli kumaşları, dantelleri, tülleri, incileri, kristalleri sanata dönüştürüyoruz. Müşteri ruhunu okumamız ve hepsinden önemlisi müşteri memnuniyetini birinci amacımız olarak benimsememiz bu başarıyı sağladı. Katalog harici özel tasarımlar da hazırlıyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!