DSP’den büyük taarruz planı

Güncelleme Tarihi:

DSP’den büyük taarruz planı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2008 00:00

Demokrat Sol Parti Genel Başkanı Zeki Sezer ve kurmayları yarın İzmir’e çıkarma yapacak. DSP il Başkanı Sökmen, "Desteklerini boşa çıkarmayacağız" dedi.

Yerel seçim hazırlıklarına erken başlayan DSP İzmir il örgütü çalışmalarına hız verdi. İzmir’e ayrı bir önem veren DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ve kurmayları yarın İzmir’e çıkarma yapacak. Sezer, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Erçelebi, Genel Sayman Hasan Suna, Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer, İzmir milletvekilleri Harun Öztürk ve Recai Birgünle birlikte birtakım temaslarda bulunacak. 25 Nisan Cuma günü Urla’da çoğunluğu CHP’den istifa eden yaklaşık bin kişiye güvercin rozeti takacak olan Sezer, 26 Nisan Cumartesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde "Köy enstitülerinden günümüze" konulu bir panele katılacak. DSP İzmir İl Başkanı Özdemir Sökmen, DSP genel merkezinden "Yerel seçimlere tek başına gireceğiz" talimatı aldıklarını ve çalışmalarını bu yönde yaptıklarını belirtti.

YENİ İTTİFAK OLMAYABİLİR

İzmir’de bir ittifakın olabileceği sinyalini veren Sökmen, Sezer’in bu konu hakkında son sözü İzmir ziyareti sırasında vereceğini söyledi. Sezer’in İzmir’e ayrı bir önem verdiğini vurgulayan Sökmen, "Genel başkanımız her fırsatta izmir’e geliyor. Bu onun kentimize verdiği desteği gösteriyor. Yerel seçimlerde Sezer’in bize verdiği desteği boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!