DÖKÜLÜYORUZ

Güncelleme Tarihi:

DÖKÜLÜYORUZ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2012 11:18

Süper Lig’deki nazar boncuğumuz Akhisar Belediyespor ile Bank Asya 1.Lig’i ‘Ege Ligi’ne çevirmesini umduğumuz Ege temsilcileri, 14 özel maçta sadece 4 galibiyet alabildi.

Haberin Devamı

Akigolar, Almanya’da güven vermedi
EGE’yi bu sezon Süper Lig’de temsil edecek tek takım olan Akhisar Belediyespor, Bank Asya’da şampiyon olan kadrosunu çoğu 1.Lig patentli 8 oyuncuyla takviye etti.  Evindeki ilk etap çalışmaların ardından Almanya kampına giden yeşil siyahlılar, ilk hazırlık maçında Azerbaycan’ın sıradan takımlarından Simurq ile güçbela berabere kaldıktan sonra, Bundesliga’nın yenisi Greuther Fürth’e mağlup oldu. Akigolar’ın,  Bundesliga 2’nin zayıf ekibi Regensburg’u yenmesi 2 hafta sonra başlayacak Süper Lig maratonu öncesi hiç de tatmin edici değildi.

Karşıyaka, hiç olmadığı kadar karamsar
TARİHİ genel kurulda, kulübün hamisi Selçuk Yaşar ve destekleyicisi Karşıyaka Belediyesi’nin işaret ettiği adayın aksine sürpriz bir şekilde Cihan Büyükoral’ı başkanlığa seçen KSK, kaos üzerine kaos yaşadı. Büyükoral’ın söz verdiği sponsorları hayata geçirememesi maddi krizi beraberinde getirirken, Teknik Direktörlüğe getirilen Yücel İldiz’in sahaya bile inmeden istifa etmesi, transferde çok ağır yol alınması, taraftarları isyan yürüyüşüne kadar götürdü. Son maçta alınan Torku Konya beraberliği, Darıca ve Gaziantep BŞB hezimetlerini unutturmaya yetmedi.

Haberin Devamı

Göztepe’nin golü, Denizli’nin maçı yok
GEÇEN sezonun son 3 haftasında göreve gelen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yoluna devam eden Göztepe, dış transferde fırtına gibi esti ama Bolu’daki ilk etap kampında çok sessizdi. İki hazırlık maçında da rakip olarak Azerbaycan ekiplerini seçen sarı-kırmızılılar Karabağ ve Revan Bakü ile golsüz berabere kaldı. Geçtiğimiz sezonun ardından transferden çok genel kurul yapan Denizlispor ise kolları çok geç sıvadı. Rakipleri 2. etap çalışmalarını yürütürken, yeni yönetimini oluşturan, renklerine katacak futbolcu arayan Horozlar, hazırlık maçı yapacak fırsat bile bulamadı.

Bucaspor ve Manisaspor orta şekerli
MÜTEVAZI  transferlerle gittiği Bolu kampındaki ilk maçında sayısız gol kaçırıp Revan Bakü ile 1-1 berabere kalan Bucaspor, kendi ayarındaki rakiplerden Gaziantep BŞB’ye yenildikten sonra Ç.Rize’yi 3-1 yenerken göz doldurdu. Fırtına, bu maçların ardından yaptığı yeni takviyelerle, en azından korkudan uzak bir sezonun sinyalini verdi.  Kızılcahamam’da zayıf takımlarla oynamayı tercih eden Manisaspor ise 2.Lig’den Y.Malatyaspor’a diş geçiremedi. 3.Lig ekibi Evrenesspor ve İran 2.Ligi’nden Tebriz karşısında alınan galibiyetler kesinlikle ölçü değildi. ? HÜRRİYET / İZMİR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!