Diyadin: "Maçın hakkı beraberlikti."

Güncelleme Tarihi:

Diyadin: Maçın hakkı beraberlikti.
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2016 16:08

1-1 sona eren Vartaş Elazığspor maçının ardından Teknik Direktör Metin Diyadin ve oyuncular Serkan Kurtuluş ile Özgür İleri açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın zorluğuna dikkat çeken Metin Diyadin "Maçtan önce çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk, tüm oyuncularıyla kenetlenmiş bir takımla oynayacağımızın farkındaydık. Bizde ise kadromuza kattığımız oyuncular ilk defa bir arada oynadı. Galip gelmek istiyorduk fakat iki takım adına da az sayıda pozisyon vardı ve skoru duran toplar belirledi. Sonuç olarak maçın hakkı beraberlikti diyebilirim." ifadelerini kullandı. 

Maçtaki tek golün sahibi Özgür İleri galibiyet için sahaya çıktıklarını belirterek "Buraya kazanmak için gelmiştik. Karşımızda dirençli bir Elazığspor vardı zaman zaman üstünlüğü ele geçirdik fakat söylediğim gibi Elazığspor iyi direnç gösterdi. Son dakikalarda kaçırdığımız pozisyonlardan faydalanabilseydik 3 puan alabilirdik ama olmadı." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Göztepe ile ilk maçına çıkan Serkan Kurtuluş ise "6 puan değerinde bir maçtı ve buraya galibiyet için gelmiştik. Maddi zorluklar yaşayan, kenetlenmiş bir Elazığ'a karşı oynadık. Galip gelmek için oynadığımız maçta 1 puan aldık fakat deplasmanda alınan bu puanlar önemlidir. Göztepe'nin hedefler doğrultusunda ilerleyeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!